Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarom hagyni a párom....

El akarom hagyni a párom. Akkor menjek, mikor nincs itthon, vagy amikor itthon van?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve megütött, akkor megbocsátottam neki. Azóta folyamatosan veszekszünk, a ruháim nagy része már a szüleimnél van. (kb 7-8 napra van váltóruhám)

A héten szabadságon vagyok, most mégtöbbet veszekszünk.

Nem tetszik neki, hogy ragyog a lakás, a tűzhelyen ott az ebéd, mindig van valami amibe belekössön. Tegnap csúnyán összevesztünk, mert kaptam egy állásajánlatot. Ez a m.hely közelebb lenne, nem kéne bérletet vennem, ismerek is a cégnél pár embert. A válaszomra vártak, hogy bemennék e egy esetleges elbeszélgetésre, és ha igen irjam meg a telefonszámom és felhív az illetékes ember.

Megbeszéltük a párommal hogy alszom rá egyet (hétfőn történt ez az egész), és majd elküldöm a számom. Tegnap elküldtem, és a párom kiakadt, hogy én soha nem mondok neki semmit, ő nem is tudta hogy másik munkahelyet szeretnék (csak fél éve beszélgetünk róla, minimum heti 2x szóbajön). Egész délután veszekedtünk, nagyon felemelte a hangját, csak egy kicsin múlott, hogy nem ütött meg újra.

Eldöntöttem hogy elhagyom, csak nem akarok megfutamodni, és úgy elmenni hogy ő ne tudjon róla.

De ha meg itthon van, félek, hogy nem enged ki a lakásból.

Ezt már nem lehet megbeszélni,velem nem fog úgy beszélni mint egy kutyával, hülye voltam hogy ezt is eltűrtem!

2014. márc. 26. 11:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válazsokat
2014. márc. 26. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Kb. 1 éve kellett volna elhagynod amikor megütött.

Amikor nincs otthon pakolj össze szépen és menj el.

Ez nem kérdés, beszélni úgysem tudsz vele rendesen.

Belekényszerít ebbe a lépésbe, amint lehet menj el.

2014. márc. 26. 15:14
 13/13 A kérdező kommentje:
2014 május végén rászántam magam és elhagytam! :)
2016. okt. 7. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!