Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjuk el a szüleimnek...

Hogyan mondjuk el a szüleimnek az igazat?

Figyelt kérdés
A barátomat 1 hónapja mutattam be a családomnak, de a szüleimnek nem mondtuk el az igazat, hogy ő hány éves mert nem tudtuk, hogy hogyan reagálnának rá. Nem akartuk, hogy ne engedjenek minket egymáshoz. Valamennyire megkedvelték itthon és nem akarunk sokáig hazugságban lenni ezért hamarosan szeretnénk elmondani nekik az igazat de nem tudjuk, hogy mikor és hogyan. Most nem nagyon szeretnék kitérni erre de mindketten komolyan gondoljuk. 11 évvel idősebb nálam.

2014. márc. 24. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Belefér...
2014. márc. 27. 19:54
 12/14 Martinka776 válasza:

HOGY JUTHATOTT AZ ESZEDBE!!!!!!!!!??????????

BIZTOS H AZÉRT SZERET MERT JÓL NÉZEL KI ÉS HA MEGLÁT EGY JOBBAT NÁLLAD AKKOR BACHATOD!

SZERINTEM NE MOND EL NEKIK CSAK HAGYD ABBA A KAPCSOLATOT MIELÖBB!

2014. márc. 29. 15:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó te egy ritka nagy barom vagy...
2014. márc. 30. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ez majdnem ojan nehéz ügy minthogy pisilnem kell de már félig alszok., és lusta vagyok kimeni.
2014. ápr. 9. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!