Nagyon gáz hogy idén nem adok a szüleimnek semmit karácsonyra, csak mondjuk sütnék egy sütit?
csak ha el is pakolsz és el is mosogatsz magad után.
de mondjuk én az ilyen sütök meg rajzolok meg ragasztok dolgokat mindig hülyeségnek tartottam.. segíts inkább takarítani, vagy kérdez meg, mit segíthetsz, mert ha csak úgy nekiállsz, lehet elhasználod azt a 3 tojást, amivel anyud rántott húst akart csinálni...
Szerintem a szüleid, akik felnevelnek, fáradoznak érted, a betegágyad mellet virrasztottak kiskorodban, gondoskodnak az élelmedről, a ruházkodásodról, a szellemi fejlődésedről, az otthonodról...., megérdemlik, hogy kicsit megerőltesd magad, és kitalálj nekik valami olyat, aminek iszonyúan fognak örülni!!!
Pénz nem kell, úgysem te kerested meg, egy gyerektől egész más kell.
Gondold el: az ajándék arra van, hogy kifejezzük vele a szeretetünket, azt, hogy fontos nekünk az illető, hogy kitaláljuk, mi okoz neki nagyon nagy örömet.
Nemcsak tárgyakat lehet ám ajándékozni. Adhatsz pl. időutalványt nekik. Egy napra, fél napra szólót. Amikor elmentek vagy kettesben apával és külön kettesben anyával, vagy mindnyájan együtt valahová. És játszotok, beszélgettek. Nem kell, hogy fizetős hely legyen, lehet kirándulás, piknik, horgászás, korizás, bármi, amit anyukád szeret, és bármi, amit apukád szeret. A lényeg, hogy együtt vagytok, beszélgettek, nevetgéltek, részt veszel valamiben, ami nekik fontos. Engedd, hogy megmutassanak valamit abból, ami valamikor fontos volt az életükben, de nem jut rá idő soha. Lehet, hogy kiderül, hogy apukád imádta a boxmeccseket. Akkor elkíséred egyre. Mindegy, hogy ő fizeti a belépőt, te nyilván nem keresel, nem is ez a lényeg. Hanem hogy ÉRDEKEL a személye, hogy IDŐT ajándékozol neki...
Boldog karácsonyt!
jajj, azt hittem majd jól le leszek pontozva (2es vagyok), de ha az előbbi kommentemet nem, majd erre megkapom...
most komolyan, nem bántani akarlak, utolsó, de én egy ilyen családot nem ismerek, ahol ez működne... pontosan ilyesmikre értettem a nyálas meg ömlengős ajándékok fogalmát, amit te írtál... vagy ezt te komolyan gondolod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!