Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek?
A napokban elmentem az orvoshoz mert késik meg volt pozitív a tesztek között és kiderült, hogy 11 hetes terhes vagyok (védekeztünk). Csak a legjobb barátnőmnek mondtam el... nem tudom hogy mondjam el itthon, kicsit félek. A barátom 9 évvel idősebb nálam. Nem szeretném elvetetni. Mit tegyek?
18/L
Már nem is fogod tudni elvetetni,kifutsz az időből mire meglenne minden vizsgálat.
Elmondod,sorbaveszitek a lehetőségeket,és valami úgyis lesz.
Ja,és a hogyan mondd el:
"Anya,apa,Sanyi,terhes vagyok,11.hétben járok.Anya,apa nagyszülők lesztek,Sanyi,apa leszel"
Hogyan? Nagyon gyorsan.
Azt azért nem értem, hogy hogy-hogy csak most késik, amikor már 11 hetes vagy. Megvolt eddig?
Állj a barátod elé, és mond meg neki, hogy mi a helyzet. Az első reakciója talán nem a szüleidnek szól. Ha meg akarod tartani, és örülsz neki akkor remélhetőleg a barátod is fog. Ha meg sokkot kap, azt is jobb kettesbe átbeszélni. A hogyan továbbról ne is beszéljek.
Szia!
A válasz nem nehéz. Ha nem 14 éves vagy.
Ha szereted a párod és Ő is téged, akkor jó. :)
Szóval én azt mondom, hogy annak mondd el legelőször, akivel a legjobb a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!