Hogyan mondjam el a barátomnak és a szüleimnek?
A napokban elmentem az orvoshoz mert késik meg volt pozitív a tesztek között és kiderült, hogy 11 hetes terhes vagyok (védekeztünk). Csak a legjobb barátnőmnek mondtam el... nem tudom hogy mondjam el itthon, kicsit félek. A barátom 9 évvel idősebb nálam. Nem szeretném elvetetni. Mit tegyek?
18/L
17:55-ös: "némi kis csalással mondjátok meg, hogy védekeztél, másfelől hogy csak most az utolsó menstruációd maradt ki és akkor néztétek meg a tesztet"
Ebben mi a "némi kis csalás"?!?!?! A kérdezö gyakorlatilag ugyanezt írta a kérdésben!!!
Olvasgatok, olvasgatok. Se szakma, Se érettségi. Biztos, hogy könnyebb elhelyezkedni ezután, de nem egyenesen arányos azzal, hogy valaki milyen szülő lesz.
Szeretnék tiszta szívből gratulálni, meglátod mekkora öröm egy gyermek.
Kérdésedre én először a páromnak mondanám el, majd a szüleidnek együtt. Biztosan megértik és támogatnak. Sok Sikert!
21"
mivel nem olvastam sehol, hogy leírta volna, hogy csak most maradt ki, vagy már 3 hónapja, ezért mondtam, hogy ne tűnjön a szülők előtt egy felelőtlen lánynak, akinek esetleg, ha már az első hónapban ha észreveszi, hogy késik, lett volna módja -amennyiben rosszak a körülményei,illetve pillanatnyilag nagyon nem jókor jönne a baba- elvetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!