Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30- hoz kozeli egyedulallok...

30- hoz kozeli egyedulallok titeket is zaklatnak ezzel?

Figyelt kérdés
Mar egy eve szakitottam az exemmel. Azota a tavoli rokonok,es munkatarsak zaklatnak a van parod, ferjhez kell menni, gyereket kell vallalni tanacsokkal. Zavar ez az egesz mivel en sem igy terveztem az eletem, de nem szoktam beszelni errol senkinek. Mit lehet az ilyen embereknek mondani?
2014. márc. 23. 18:17
1 2
 11/11 Remington555 válasza:

Konkrétan nem szoktak zaklatni ezekkel a dolgokkal, de mindig érződik egy-két megnyilvánulás, főleg azoktól akiknek van valakijük. Viszont azt hiszem, már sikerült a bosszankodást ezzel kapcsolatban elengednem.

Az a helyzet, hogy amikor nekem is volt barátnőm, én is kérdezgettem a szingli ismerőseimtől, hogy, na mikor szereznek már valakit.

A lényeg, hogy sokan tényleg csak jót akarnak neked, és szeretnék, ha te is találnál magadnak fiút/lányt. Ezért is kérdezgetnek, szurkálódnak, mert tévesen azt hiszik, hogy ezzel ösztökélni tudnak. Sajnos ez a technika, sokaknak pont az ellenkezőjét váltja ki. Viszont nekem is így sikerült könnyebben elengedi ezeket a "segítő szándékú" kommenteket, mert nem haragszom azokra akik ilyeneket mondanak.

Egyébként is, az erőltetett keresés sokszor nem vezet túl jóra.

Tehát szerintem a legjobb amit tehetsz ilyenkor, hogy csak megértőn és csendben mosolyogsz rájuk, és megköszönöd hogy érdeklődnek felőled.

33/f

2018. márc. 24. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!