30- hoz kozeli egyedulallok titeket is zaklatnak ezzel?
Konkrétan nem szoktak zaklatni ezekkel a dolgokkal, de mindig érződik egy-két megnyilvánulás, főleg azoktól akiknek van valakijük. Viszont azt hiszem, már sikerült a bosszankodást ezzel kapcsolatban elengednem.
Az a helyzet, hogy amikor nekem is volt barátnőm, én is kérdezgettem a szingli ismerőseimtől, hogy, na mikor szereznek már valakit.
A lényeg, hogy sokan tényleg csak jót akarnak neked, és szeretnék, ha te is találnál magadnak fiút/lányt. Ezért is kérdezgetnek, szurkálódnak, mert tévesen azt hiszik, hogy ezzel ösztökélni tudnak. Sajnos ez a technika, sokaknak pont az ellenkezőjét váltja ki. Viszont nekem is így sikerült könnyebben elengedi ezeket a "segítő szándékú" kommenteket, mert nem haragszom azokra akik ilyeneket mondanak.
Egyébként is, az erőltetett keresés sokszor nem vezet túl jóra.
Tehát szerintem a legjobb amit tehetsz ilyenkor, hogy csak megértőn és csendben mosolyogsz rájuk, és megköszönöd hogy érdeklődnek felőled.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!