Hogy oldanátok ezt meg? Van egy,7 hetes fiúnk, és nem tudom levinni sétába, mert a férjem szülei, és testvér ismerőse zaklatnak.
Ilyen család közeléből szerintem meneküljetek, most még talán nem okoz a dolog olyan nagy kárt a fiatokban és a házasságotokban, de később tönkre fogja tenni.
Ha albérleteztek, akkor könnyű a helyzet, de ha lakásotok van, akkor is probáljátok meg valahogy eladni és messzire menni.
egyrészt: fiunk, és nem fiúnk.
másrészt: nagyon kulturált családod lehet.
vidd olyan helyre sétálni a gyereket, ahol nem bukkanhatnak fel ezek a kellemetlen ismerősök.
Basszus,akkor mi van,ha megnézik idegenek a gyerekeket.
Az enyémeket is anno megnézte mindenki.
Odamegy,megnézi,aztán viszlát.A gyereknek meg nem kell kiabálást hallgatni...persze ,ha te generálod,mert szeretsz az áldozat szerepében tündökölni...de vigyázz!A férjed elöbb-utóbb rá fog erre unni,meg rád is.
Mert hidd el,fel fogják világosítani,hogy nem normális azért cirkuszolni,mert valaki meg akarja nézni a gyereket az utcán.
Ne haragudj,de az írásod alapján nagyon egyszerű vagy.Ezen lehet változtatni!Sőt,mivel van már két gyermeked,kötelességed is!Képzeld el,pár év múlva,hogy fognak égni szegény gyerekek,ha az utcán egy néni megsimogatja a buksiját,hogy de aranyos kisgyerek,te meg nekiállsz követelőzni,hogy mutatkozzon be,meg te aztán nem engeded,hogy a gyerekre nézzen.Ne haragudj,de ez messze nem normális viselkedés.
szerintem is túlreagálod.
Idegenek is megnézték az én babám is. Soha nem mondtam hogy mutatkozzon be. Kérvényt ne nyújtson be?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!