Hogy oldanátok ezt meg? Van egy,7 hetes fiúnk, és nem tudom levinni sétába, mert a férjem szülei, és testvér ismerőse zaklatnak.
Rossz lehet ilyen rokonokkal :(
De nem kell foglalkozni velük,hogy a hátad mögött mit mondanak sz@rd le...
A te felfogásod is érdekes,jóhogy nem már személyit kell felmutatni,hogy megnézhessék a gyermekedet.
Ha megnézi és rosszat szól akkor meg állba vágom, ennyi!
De ha meg se nézheti akkor jó hogy fel van háborodva,bár így beszélnie akkor se lenne szabad!
Szerintem ti vagytok a gyerekek szülei, ti feleltek értük, ti döntitek el ki nézheti meg őket. Ha úgy érzitek, hogy valakik rossz szándékkal közelednek persze, hogy nem engeditek meg. Én elmenekülni sem menekülnék el.
Próbálj meg nem egyedül sétálni a gyerekekkel. Vagy a pároddal, vagy egy másik anyukával. Te beszélj velük kultúráltan, ha erőszakoskodnak, nem értenek a szóból, mond meg nekik, hogy feljelented őket a rendőrségnél zaklatásért. Ezért is jó, ha ketten vagytok, mert lesz aki tanusítja a történteket. De erre szerintem nem lesz szükség.
Mít tegyél?Hát légy büszke gyermekeidre mosolyogva mutasd bárkinek aki kiváncsi rájuk:)hisz ettől még nem lesz semmi bajuk! Kérdeznek válaszolj kedvesen!
Talán ha a ismerösök látják a pozitiv hozzá álásod arra a pár percre lehet színészkedés is feléjük, hidd el ők lepödnek meg a legjobban és egy idő után már nem élvezik a csipkelődést.Én kitartást kívánok végig csinálni az egész herce-hurcát de,ilyen emberek miatt nem érdemes elmenekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!