Felmondanál a munkahelyeden, csak mert a párod erre kér?
Lett egy új m.társam, akit a férjem utál. Azt mondta, ő nem hajlandó vele jópofizni a céges rendezvényeken.
Munka miatt időnként telefonkapcsolatban kell lennem pár emberrel - köztük van az is akiről írtam - és a páromnak ez sem tetszik.
Ha bejön hozzám az irodába, az illető mellett megy el, és ezt ő nem bírja.
8:00-16:30ig dolgozom, jól keresek, kellemes a légkör.
Viszont otthon meg áll a bál, amiért nem mondok fel.
Mégis mit utál rajta annyira, hogy nem tud mellette elmenni?
Meg mi az, hogy nem tud mellette elmenni, hány éves, 5?
"Be szokott jönni hozzám, mondjuk 4 körül, és amíg nem végzek addig vár rám." Na, EZ nem normális dolog. Én nagyon sürgősen leülnék vele beszélni, kiemelve, ha nem változtat a hozzáállásán, akkor heló!
Ha a párom csinálná velem ezt, már nem lennék vele, ugyanis
1. felnőtt vagyok, akire nem kell vigyázni
2. senki rabszolgája
3. ha ennyire nem bízik bennem - különben miért várna rám másfél órát -, akkor alapból nincs értelme a kapcsolatunknak
De ha neked ez jó - márpedig, valahol jó, ha itt kérdezgetsz, ahelyett, hogy vele beszélnéd meg -, akkor nem kell panaszkodni.
Nem, nem kötelező bejárnia,és a bulikra se kell elmenni...Nehéz manapság új m.helyet találni.
Más eset, ha azért kell a m.hely változtatás, mert kibírhatatlan, vagy viszony szövődött két munkatárs között,vagy más egyéb nyomós ok, jobb a családi békesség.
De a ti esetetekben ez nem elég súlyos indok.
Én pl.nem kértem, hogy a férjem jöjjön el a melóhelyéről, pedig a nője oda járt le hozzá éjszaka,abban a városban lakott.Pedig nagyon zavart,még azután is, hogy szakított a nővel,mert nem hagyta utána se békén.De a sors megoldotta. Elküldték.Már régóta nem volt a városban,helyben dolgozik, igaz,feketén.
Köszönöm a válaszokat!
Nem minden nap szokott jönni, heti 1-2x, amikor megyünk bevásárolni.
Na akkor heti 1x-2x nézelődjön még a környéken egy fél órát és majd találkoztok a sarkon. Micsoda baromság ez, h bejár és ott ücsörög addig meg hallgatózik, és a végén kitalálja, h a kollégáddal baja van. Hát egy nagy nulla köze van hozzá! Gondolom, nem két fős a cég, így a céges rendezvényeken majd szíveskedjen mással beszélgetni, nem kell ezzel a kollégával.
Eszem megáll, mikre van időtök, ilyesmin veszekedni energiátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!