Felmondanál a munkahelyeden, csak mert a párod erre kér?
Lett egy új m.társam, akit a férjem utál. Azt mondta, ő nem hajlandó vele jópofizni a céges rendezvényeken.
Munka miatt időnként telefonkapcsolatban kell lennem pár emberrel - köztük van az is akiről írtam - és a páromnak ez sem tetszik.
Ha bejön hozzám az irodába, az illető mellett megy el, és ezt ő nem bírja.
8:00-16:30ig dolgozom, jól keresek, kellemes a légkör.
Viszont otthon meg áll a bál, amiért nem mondok fel.
Ami nekem szemet szúrt: céges rendezvényen én még nem voltam úgy, hogy mások a párjukat is hozták volna, kivéve ha a párnak is köze van, ahhoz a szakmához, vagy ő is ott dolgozik. Ha fél 5-ig dolgozol, akkor ne menjen be hozzád a férjed 4-re, hanem fél 5-re. A munkahely nem az ő játszótere, ahol féltékenykedhet, mert ahhoz van éppen kedve.
Nehéz jól fizető munkát találni manapság, ahol még jól is érzed magad és nem 12 órákat kell elhúzni naponta. Ezért nagyon nagy luxus lenne a férjed hülyesége miatt felmondani. Ráadásul ennyi erőből bárhol lehet majd olyan férfi, aki neki nem tetszik valamiért.
A férjed vagy hülye, vagy vaj van a füle mögött csak próbálja úgy beállítani, hogy te vagy a rossz, hogy ha kiderül a turpissága, akkor ne ő legyen a rossz, vagy pedig beteg és valamilyen segítségre lenne szüksége.
Egyik esetre sem a te felmondásod a megoldás.
Hát nevetséges a férjed, ne haragudj!
8 órától fél 5-ig azért nincs olyan sok idő, ő mégis bejár hozzád? Mint egy 16 éves kis tini, aki megvárja a barátnője utolsó óráját. Ne csináljátok már, hát ez beteges.
És egyébként miért utálja az illetőt???
Eszembe se jutna felmondani, sőt helyretenném. Nem értem hogy gondolja, hogy te hátrahagyod a jó munkád, csak mert ő nem szimpatizál valakivel. Idióta, ne haragudj!
A munkahelyen nem mondanék fel, de a válókeresetet mielőbb beadnám, az biztos. Nálam már az kiverte volna a biztosítékot, hogy minden 4-fél 5-ig ott ül a munkahelyemen. Nem ovis vagyok már, akit őrizni kellene, de szerintem a főnököm sem nézné jó szemmel.
Az meg, hogy elvárná tőled, hogy felmondj azért, mert nem szimpatikus neki egy kollégád... Nem lehet, hogy ők ismerik egymást régebbről, és valamit tud róla ez az új kolléga, amitől fél, hogy te esetleg megtudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!