Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy elhagyja...

Van rá esély, hogy elhagyja (miattam) a családját? Vagy ez csak duma?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedtünk meg. Sokáig leveleztünk, nagyon szimpatikus volt. Meghívott egy kávéra, jót beszélgettünk.

Utána bukott le, hogy felesége és gyereke van.

Mondtam neki,hogy nem szeretném többet látni, mert csúnyán becsapott. Azt mondta, megromlott a kapcsolatuk a feleségével, és már intézik a válást.

Arra kértem, akkor jelentkezzen ha tényleg elválnak. Azóta nem jelentkezett.

Mielőtt jönne a sárdobálás, nem feküdtünk le, tehát velem biztosan nem csalta meg a feleségét.

2014. márc. 19. 10:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10#

mikor megismertem, nem tudtam, hogy van felesége meg gyereke... Akkor egy egyedülálló 35 éves, jóképű fickónak tűnt.

2014. márc. 19. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél nagy lélegzetet, hogy nem jelentkezik és nem estél bele egy nagy hibába!
2014. márc. 19. 11:21
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem ellened szól kérdező,de valamin elgondolkodtam.

A legtöbben elítélik a szeretőt,mert nem tudta becsülettel kivárni,amíg a férfi elválik és istenítik azt a nőt,aki kijelenti,hogy nem áll le a pasival válásig.

Pedig az olyan nőt még jobban el lehetne ítélni,mert a bizonytalanra állítja a pasit választás elé.Tudja,hogy ha a pasinak kell,akkor elválik miatta és nagyobb a hajtóerő,mert eléri,hogy a pasi még jobban kívánja.Ez ilyen formában nem becsületesség,hanem taktika.

2014. márc. 19. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

"Pedig az olyan nőt még jobban el lehetne ítélni,mert a bizonytalanra állítja a pasit választás elé."

Hát tudod kedves utolsó a hozzád hasonlók miatt áhhh....

Te ezt ténylege komolyan gondolod? Szerintem az az elítélendő, aki tiszta lappal játszik? Mi az, hogy a bizonytalanra. Nem azért hagyja el az ember a párját, mármint a normális, mert mással akar henteregni, hanem azért mert nem jó az amiben benne van. Azt le kell zárni, majd újat kezdeni idővel. Hihetetlen, hogy van aki úgy gondolkodik mint te. Azt hiszem a világ legjobb dolga, hogy nem ismerlek téged. Legalábbis nagyon remélem.

2014. márc. 19. 11:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is elítélem azokat a nőket, akik képesek lennének kavarni egy nős pasival, és elvárni, hogy elhagyja miattuk a családját.

De itt nem erről van szó, a kérdező először is nem tudta, hogy van feleség, utána meg bevette, hogy már a válást intézik. Persze tévedett.

2014. márc. 19. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Félreértettél.Olvasd el még egyszer.Itt nem arról beszélek,aki tisztességes,hanem hogy az egy taktika is lehet arra,hogy megszerezze a pasit.
2014. márc. 19. 12:44
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. márc. 19. 12:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Te is félreértettél,mert direkt írtam,hogy ez csak gondolat és nem a kérdezőnek szólt!

Arról van szó,hogy egyesek elvárják a válást úgy,hogy nem adnak előtte semmit.Pasi válik miattuk,de ők mégis szentnek tartják magukat.Remélem érthető.

2014. márc. 19. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:
A válás általában a feleség döntése szokott lenni lebukás, vagy a sokadik szerető után. Kutyából meg nem lesz szalonna.
2014. márc. 19. 13:20
 20/20 anonim ***** válasza:

"Akkor egy egyedülálló 35 éves, jóképű fickónak tűnt."

ez olyan mint az olcso, gyors, jo munka. A harombol csak kettot lehet valasztani.

2014. nov. 19. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!