Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy elhagyja...

Van rá esély, hogy elhagyja (miattam) a családját? Vagy ez csak duma?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedtünk meg. Sokáig leveleztünk, nagyon szimpatikus volt. Meghívott egy kávéra, jót beszélgettünk.

Utána bukott le, hogy felesége és gyereke van.

Mondtam neki,hogy nem szeretném többet látni, mert csúnyán becsapott. Azt mondta, megromlott a kapcsolatuk a feleségével, és már intézik a válást.

Arra kértem, akkor jelentkezzen ha tényleg elválnak. Azóta nem jelentkezett.

Mielőtt jönne a sárdobálás, nem feküdtünk le, tehát velem biztosan nem csalta meg a feleségét.

2014. márc. 19. 10:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Van-e rá esély? Van. Lévén, hogy a 0,01% is esély...
2014. márc. 19. 10:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést már megválaszoltad magadnak: "Arra kértem, akkor jelentkezzen ha tényleg elválnak. Azóta nem jelentkezett."
2014. márc. 19. 10:50
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Kamuzott. Eszében sincs elválni. Minek? Vannak olyanok, akik nem állnak meg, mint te, és belemennek a szerető státuszba. Így a pasi jól jár: takarítanak, főznek rá, de jó esetben a házimunka felét tuti elvégzik helyette, a társadalmi elvárásnak/saját apai igényeinek is eleget tett, másokkal is tud keffenteni.

Mindene van csak gerince nincs :)

2014. márc. 19. 10:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Bepróbálkozott, lebukott, neked így nem kell. Biztosan nem akar válni, csak egy kis kaland lettél volna a feleség mellett, de hát te nem vállaltad.

Majd keres mást, aki beéri ezzel a szereppel. Szerintem ne várj túl sokáig, úgysem fog jelentkezni.

2014. márc. 19. 10:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem örülj neki, hogy nem jelentkezik. Mit akarnál egy ilyen embertől? Ezek után te megtudnál bízni benne?
2014. márc. 19. 10:53
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
Ha már eddig nem jelentkezett... Csak egy szeretőt akart. De ha később mégis esetleg összejönnétek, mit gondolsz, ha a gyerekeit és a feleségét ott hagyta, téged nem fog? Én nem bíznék az ilyen emberben, akár nő, akár férfi.
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Kevésbé valószínű, mondom ezt úgy, hogy én tényleg elváltam a jelenlegi párom miatt, aki férjnél volt még amikor megismerkedtünk. (Viszont tudtuk is egymásról az első perctől, hogy mi a helyzet.)
 8/20 anonim ***** válasza:
97%

Én is belebotlottam már hasonló férfiba, sajnos bevettem a dumáját. Megismerkedtünk, elmondta nekem már az elején, hogy jelenleg a feleségével élnek együtt, van egy közös gyerekük, de már intézik a válást, és egyelőre csak a család és a gyerek miatt mutatják azt kifelé, hogy minden rendben van. Nem volt semmiféle furcsaság, amiért arra gondoltam volna, hogy átver, mivel esténként találkoztunk, majdnem minden nap (én is sokáig dolgoztam, volt, hogy ő is), és simán eljött otthonról este 9 körül, volt, hogy hajnalban ment haza, vagy másnap reggel tőlem. Arra gondoltam, hogy ha így jár simán este-hajnalban, 1 héten többször, akkor valószínűleg a feleségével tényleg nincsenek már úgy együtt, hiszen azért csak lenne ebből balhé, ha még együtt vannak. Volt, hogy kérdeztem a férfit, hogy a felesége tudja-e hogy van valakije, erre mindig annyit mondott, hogy valószínű, mivel eljár, de konkrétan nem köti az orrára, nem is kérdez. Aztán úgy bukott le, hogy 2 hónap után, egyik délután felhívott, hogy én beszéltem-e a feleségével, vagy írtam-e neki valahol. Értetlenkedtem, mire kiderült, hogy valaki írt egy levelet a feleségének, hogy a férjének szeretője van, mire a feleség totál kibukott, és állt a bál..... azóta nem beszéltem/találkoztam vele, hihetetlen, hogy hogyan tusta ezt így megoldani, vagy mit adott be otthon..mondjuk talán egy olyan feleség is kell ehhez aki lenyeli a békát, vagy homokba dugja a fejét.

Szóval ha tényleg elvált, vagy válik akkor arról van papírja, ha annyira fontos vagy neki, ezt be is tudja mutatni neked, illetve keresni fog. Valamint lehet, hogy nem ártana a feleség szájából is hallani, hogy tényleg így állnak náluk a dolgok, vagy csak a férfi kamuzik..sajnos nagyon jól meg tudják oldani!

2014. márc. 19. 10:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nincs egy icipici esély sem rá, mert volt már olyan, hogy valaki tényleg elhagyta a feleségét egy másikért, de sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy csak duma az egész. Pláne, hogy már az elején sem volt őszinte veled.
2014. márc. 19. 11:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy nagy fogás egy frissen elvált gyerekes fickó. Naponta írhatnád itt ki a kérdéseket a problémákról az ex-el, a gyerekkel kapcsolatban. Felesleges bonyolítani az életet.
2014. márc. 19. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!