Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 feletti férfiak, akik...

30 feletti férfiak, akik megcsalják/csalták már meg a feleségüket, ti miért csináltátok? Mi volt nálatok a motiváció?

Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 18:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
32%
nem egeszen ertem, hogy a rendorseg miert csak a "rossz noket" uldozi, bunteti.A ferfiak miben kulomboznek?
2014. márc. 17. 19:28
 22/29 anonim ***** válasza:
95%
Sok oka lehet, de egyet nem soroltatok még fel, szóval 40 felett is közbeszólhat a szerelem!
2014. márc. 17. 21:22
 23/29 anonim ***** válasza:

ma 19:03 vagyok, és ha félreérthető volt, a zárójeles "ilyen nő" nem a 2-esre vonatkozott, hanem arra, ha valaki érdekből van valakivel együtt.

Feküdtem le olyan pasival, akinek barátnője/menyasszonya volt, igaz nem voltak 30 fölöttiek, 25-26 évesek.

Ott is megvolt a "magyarázat".

De már nem tenném meg.

2014. márc. 17. 22:19
 24/29 anonim ***** válasza:
22%

Én inkább le sem írom, hányszor csaltam meg az asszonyt.

Volt hogy vasárnapi ebédre mentem a szüleihez, ő már ott volt, én meg útközben beugrottam egy női ismerősömhöz.

Esküvői készülődés előtt is becsúszott egy hasonló dolog.Ez van, azóta is el van az asszony.

2014. márc. 17. 22:58
 25/29 anonim ***** válasza:
De miért?
2014. márc. 17. 23:11
 26/29 anonim ***** válasza:
32%

Miért??

Mert mindig van egy csomó, mindenre kapható férjes asszony!!

2014. márc. 17. 23:22
 27/29 anonim ***** válasza:
92%

Amit írt valaki, abban látok "magyarázatot".

Amíg vannak olyan nők akik ágyba bújnak egy nős pasival, addig a pasik ezt meg is teszik.

2014. márc. 18. 08:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Igaz jól megvagyunk, de nekem kell még sex, amit itthon jó esetben fél évente egyszer kapok meg, és érzelmi feltöltődés is kell. Elválni nem válnék, szeretem a feleségemet, de ha ő ezeken a tereken nem tud megfelelni, én már nem nyaggatom. Egyébként minden ok. Ráadásul akivel csalom is ugyanebben a cipőben jár.
2014. ápr. 21. 22:18
 29/29 anonim ***** válasza:

Első feleségemhez hűséges voltam - "nem érte meg", pedig tiszta lelkiismerettel járt, de ő úgysem hitte el, hogy nem érdeklődök mások iránt.

Második feleségem pedig amolyan csapodár volt, zsák a foltját...... hülye lettem volna felszarvazott férj lenni, akkor már én is "lazultam". Tipikus ő kezdte, csak viszonzom alapon, de ez nem szépíti.

Természetesen a féltékenység miatt ment tönkre a kapcsolatunk, mert a hallgatólagos kalandok ARÁNYÁT nem tudtuk "igazságosan beosztani".

Bevezettük a pin@írígység fogalmát, ami azt jelentette, hogy nem egy diszkrét kósza szex a bűn, hanem a szerelemféltés, amikor komoly érzelmek is kialakultak, no az megbocsájthatatlan.

2014. ápr. 22. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!