Teljesen összeomlottam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom és én együtt lakunk az anyjáéknál.Sajnos így alakult.Az idők során én teljesen meggyűlöltem itt lakni,mert-hosszú lenne elmondani-lényeg,hogy kibírhatatlan.Közben megszületett a kisfiunk.Egyenlőre nincs más lehetőségünk csak az albérlet de a párom hallani sem akar róla,mert neki könnyebb így.Nem mer kilépni ebből az életből mert fél,h a családja összeveszik vele.Én már nem bírom.Választás elé akarom állítani,hogy ha nem lép,én haza költözöm.Igen ám de itt a baba.Ilyenkor mi van?Nem mondhatom,hogy viszem.Nincs jogom.Vagy hogy van ez?Segítsen aki ért hozzá!Kérem...2009. dec. 15. 17:24
21/21 anonim válasza:
Mondd és te mire vársz még???A párod egy hogy is mondjam,nem épp normális ember hogy ennyire ragaszkodik az anyjához!Nem veszi észre hogy ő is felnőtt?Hogy gyereketek van?Hogy nem egészséges anyukával együtt élni???De őszintén,gyereknek gyereket szülni nem szabad...na de már megtörtént hát lépj!!!Költözz!Mi az hogy nem viheted a gyereket?Még te nézed az apját(ami szép tőled)de ő meg szarba sem vesz titeket mint családját...Hát köszönöm szépen ez kinek kell?!...Költözzetek el a gyerekkel,ő meg majd rájön vagy nem hogy mivan,de amíg te nem csinálsz semmit,addig ő sem fog lépni mert egy sz.rházi már bocsánat a kifejezésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!