Teljesen összeomlottam. Szerintetek mi a kiút?
27 éves vagyok, volt egy komoly kapcsolatom, de a "férfi" egy hanyag disznó volt, én mindent megtettem érte, illetve magunkért, tehát magamért. A lényeg, hogy nem akart dolgozni. 10 évvel volt idősebb mint én, és nem volt eddig normális állása. Persze mindenki hibás volt, csak ő nem. Én egy darabig nyaggattam, de aztán elhagytam. (egyébként annyira jól adta elő magát, még bizonyítékokat is hozott, hogy miért nem tud dolgozni, hogy elhittem. később, amikor utánajártam kicsit ennek annak, rá kellett jöjjek, hogy az egész csak kifogás keresés volt.) Szóval elhagytam, és azóta mérges vagyok magamra, hogy hogy lehettem ennyire vak.. Én mindent neki adtam, ő meg csak kihasznált.
Most teljesen padlón vagyok, ki akarok mászni, de nem találom a kiutat. Amibe belekezdek mindnent elrontok.. Ez nem önsajnálat. Azt találtam ki, hogy elutazok pár napra, egyedül a világ végére, és kipihenem magam, vagy kicsit egyensebe jövök talán. De mit kellene még tennem? Vagy egyáltalán...
Igen, eltaláltad. Ezt a mintát tanultam. PEdig felismertem én időben, hogy ezt nem akarom csinálni... és eddig működött. De ezt a hibát nem tudtam kikerülni. Nem is bánom, mert inkább most derüljön ki, mint egy házasságban, gyerekkel és esetleg hitellel a nyakamban..
A szüleimmel megy a vita. Mondtam, hogy felejtsék már el ezt a kérdést.. Mintha én nem akarnék normális kapcsolatot... amióta kiderült, hogy nem lesz esküvő, azóta mindnen olyan mint régen. Azt hiszik muszáj rólam "gondoskodni". Azt hiszik, hogy ha elmesélek nekik egy kudarcot, akkor megint felettem vannak... Én tudom, hogy mit akarok.. Csak az utat nem találom egyenlőre, de eddig jó tanácsokat kaptam tőletek:) Köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!