Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen összeomlottam. Mit...

Teljesen összeomlottam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom és én együtt lakunk az anyjáéknál.Sajnos így alakult.Az idők során én teljesen meggyűlöltem itt lakni,mert-hosszú lenne elmondani-lényeg,hogy kibírhatatlan.Közben megszületett a kisfiunk.Egyenlőre nincs más lehetőségünk csak az albérlet de a párom hallani sem akar róla,mert neki könnyebb így.Nem mer kilépni ebből az életből mert fél,h a családja összeveszik vele.Én már nem bírom.Választás elé akarom állítani,hogy ha nem lép,én haza költözöm.Igen ám de itt a baba.Ilyenkor mi van?Nem mondhatom,hogy viszem.Nincs jogom.Vagy hogy van ez?Segítsen aki ért hozzá!Kérem...
2009. dec. 15. 17:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Utólag nagyon könnyű okosnak lenni én is tudok.Most nem arról szeretnék beszélni ami volt mert van elég bajom.Hanem arról ami van.

Azért írtam ide mert tanácstalan vagyok és nem tudom mi ennek a menete,ha esetleg rákerülne a sor.Légyszives ne a hibáimról beszélgessünk.Mellesleg ha olvastad amit írtam,addig míg meg nem tudta Anyósom,hogy megtartom a babát addig jóban voltunk.És azóta levakarhatatlan és kibírhatatlan.Nincs magán életem sem.Egy zsák gyógyszert szed,38 ezer ft a rokkant nyugdíja és sztem a párom attól is fél,hogy itt hagyja magára.És nem tudom mit tegyek.

Úgyis kiharcolják,hogy elvegyék tőlem a babát.

2009. dec. 15. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi kb 1,5-2 évig éltünk ugyanígy! Ugyan ez a helyzet,én picit határozottabb egyéniség vagyok így közöltem a párommal,hogy nem kívánom így leélni az életem.Megígérte,hogy mihelyt összerakunk egy kis pénzt akkor belefektetünk saját házba(albit ő sem akart semmi áron)

Hamar rájöttem,hogy ezek csak ígéretek ülső szemmel próbáltam nézni a dolgokat és magamat is.Rájöttem,hogy ebben a felállásban elveszítettem önmagam az egyéniségem,mert semmi nem volt jó amit én csinálok.

Egyszer azért utáltak mert nem tudok főzni,aztán meg már azért kaptam a kritikákat mikorra megtanultam ,hogy az így-meg úgy nem jó.Rengeteget szenvedtem!

De egyszer meguntam megfogtam a gyereket és vállalva a következményeket haza költöztem anyuékhoz a gyerekkel.Persze jöttek "az úgyis elvesszük...,tipusú szöveg,de NEM IJEDTEM meg!!

Aztán fordult a kocka a párom könyörgött,hogy béküljünk ki stb...stb...mondtam neki,hogy tudod mi az ára.

6hónap különélés után összeköltöztünk albiba!! Nem volt rossz,egy évre rá saját lakást vettünk.És lám boldogan élünk azóta is és még anyós is megbékélt úgy-ahogy.Negyede annyit nem veszekszünk azóta és én is vissza kaptam önmagam.Azóta sem bánom,hogy akkor így döntöttem:)

Szóval csak fel a fejjel!!!

2009. dec. 15. 18:28
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kerdezo1Nem lehet az oveke a baba,hogy gondolod, a babanak az anyjara van szuksege!!!Kulonben is gondolod a birosag egy oregasszaonynak itelne akinek van amugyis szaz betegsege???!Alapbol nem egeszseges,egy betegggel elni, mivel depressziot okoz!!!!Nalam is alakult ki ilyen miatt depresszio,de nem reszleteznem!!!Szoval szabad a palya,csak erot kell gyujtened hozza!Sok Szerencset!21/L
2009. dec. 15. 18:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia! Nem akarlak letámadni, de nincs jogod elvinni a gyereket, az apjáé is. Az más kérdés, hogy a bíróságok anya pártiak, amivel én nem értek egyet. Szerintem nem feltétlenül van az anyja mellett a helye. És az is szörnyű, hogy a babát kihasználva akarod választás elé állítani. Megértem a kétségbeesésedet, biztos nem könnyű most neked, de ha a gyereket ilyen eszközként használod.... Próbálj más megoldást. Elég fenyegetőzni az elköltözéssel, nem kell megtenni.
2009. dec. 15. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy te és a párod? A párod "anyás", közben meg nektek van gyereketek, elvileg ő már nem gyerek és ti vagytok a családja.
2009. dec. 15. 22:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Kedves 18.28-kor és 18.58--kor válaszolók.Nagyon szépen köszönöm.Jó érzés,hogy ilyeneket olvasni mert tényleg közelítek a depresszió felé lassan.De nem hagyom.Harcolok ha minden éjszakát átbőgök akkor is!
2009. dec. 16. 08:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Bocs,nem 58,hanem 18.41.
2009. dec. 16. 08:46
 18/21 A kérdező kommentje:
A mai is ilyen volt...
2009. dec. 16. 08:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Beadod a válást és az ideiglenes gyerekelhelyezésre a kérelmet.

Te fogod megkapni, mivel kicsi babáról van szó.

És rögtön, másnap, elköltözöl haza, anyukádékhoz.

A pároddal utólag, otthonról közlöd, hogy válasszon, te nem élsz ott tovább egy percet se és beadtad a válópert, gondolkozzon.

Ha akar téged, költözik albérletbe, de szerintem nem fog.

Ennyi. Én így csinálnám. Hogy ne tudjanak se kikészíteni, se megakadályozni, hogy elvidd a babát.

2009. dec. 16. 09:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, szervezz fuvart haza, mert minden cuccodat RÖGTÖN el kell vinned, onnan többé semmit el nem viszel, amit nem viszel elsőre! (Utolsó voltam)
2009. dec. 16. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!