Nektek volt már olyan, hogy megelégeltétek azt, hogy mindent ti csináltok?
Mielőtt megkapnám, hogy így lusta, úgy lusta, mindketten dolgozunk, ezt hozzátenném.
A párom hús imádó, és igényli azt, hogy az asztalon főtt étel legyen minden nap, illetve hogy tisztaság legyen a lakásban. Meg tudja elég szépen jegyezni, hogy ez koszos, az koszos, megint takarítani kell, stb....
Amúgy nem vagyunk házasok, több mint egy éve élünk együtt.
Mindketten 8 órában dolgozunk. Ő irodában, én egy boltban vagyok pénztáros.
Folyton én csinálok mindent, én főzök meg, én takarítok ki, hideg kaja, szendvics neki nem jó. Főzni viszont nem tud, egy egyszerű tojásrántottát sem tud elkészíteni. Szeretném megjegyezni, hogy én (23) mielőtt összeköltöztem vele, nem tudtam főzni, anyám otthon mindent megcsinált, ilyen téren el voltam kényeztetve, de aztán megtanultam az internet segítségével, azóta szinte mindent el tudok készíteni.
Már a nők is dolgoznak, sokszor többet mint a férfiak, akkor a házimunkát miért nem lehet megosztani?
Ha nem tud főzni, akkor vigyen valami étterembe.
Takarítani meg ketten is lehet.
hát szerintem még sok problémátok lesz egymással, mert neki szerintem jó ez így
szerintem bunkóság amit csinál
Nem.
. Meg lehet osztani..
Meg is osztjuk...( vagyis most nem, mert én nem dgozom, de amíg dolgoztam, többet mint a férjem, akkor ő csinalt többet)
Nálam ez sarkalatos pont volt az összeköltözéskor..
Nem vagyok cseléd, vagy ketten csinalunk mindent, vagy nem kell együttélnünk..
Serencsére fel sem merült problemaként..
Viszont az természetes, hogy hha én nem dolgozom, akkor én tartom rendben a lakást, ennek ellenére a ferjem is megfogja a porszívőt ha úgy esik(múltkor megjegyezte,mhgy hónapok őta nem mosogatott, olyan haszontalannak erzi magát:):) pont ő amikro én nem vagyok keső... Megadtam a leghetőséget, hogy jólérezze magát:) pedig alapvetően utal mosogatni)
A főzés nekem nem munka, hobbi, ( kikapcsol, örömmel tölt el, a konyhában vezetem le a napi feszültséget, ) ezt imádja, mert ő is igenyli a napi főt ételt..
Igaz nekem könnyebb dolgom vt, 22 voltam amikor összeköltöztünk, otthon is mindenkinek ki kellett vennie a részét a házimunkából.. .
Sőt nyáron nekem kellett vini a háztartást, amikor dolgoztam akkor felesben anyuval..
Viszont azon, hogy nem tud főzni, se követelőzni azt tud kiakadnék.. Legyen haj
Andósaga megtanulni hate megtanultál..
Ha majd gyereketek lesz, mi lesz?
Nem csinálhatsz mindig te mindet, ideje a sarkadra állni..
Nem, nem volt még ilyen, mivel a férjem nem egy lusta semmirekellő.
A te barátod viszont nyilván az. Akkor miért élsz vele? Miért szolgálod ki? Miért nem főz, takarít, most ő is, ha egyformán dolgoztok?
Meg lehet osztani a házimunkát, és értelmes emberek meg is teszik. Ha te ezt tűröd, csak magadat okolhatod.
A te hibád. Imádom az ilyen nőket, akik önként vállaják a cseléd szerepét, de egy idő után elkezdenek pampogni, hogy háát ez milyen dolog. Te szoktattad erre, te nem igényelted a közös munka megosztását, a te sarad. Magadnak köszönheted. Ha már az elején lefektetted volna a szabályokat, hogy miként osztjátok meg a házimunkát, most nem lenne semmi gondod. De ha már a kezdetektől kinyalod a seggét, és rabszolgát játszasz, akkor miért is tenne akár egy szalmaszálat is keresztbe otthon? Hiszen te úgyis megcsinálod!
Én még soha egy barátomat se szolgáltam ki. Mindketten dolgozunk, a házimunka közös. Ő főz és takarít, én mosok és porszívózok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!