Milyen hatása van a gonosz apának a lánya későbbi kapcsolataira? (lent)
"Apám" soha nem bántott, de sokszor fenyegetett, sokat kiabált, sokszor közölte, hogy elvágja a torkomat. Volt olyan is, hogy felugrott késsel a kezében. Azt hiszem 7 éves voltam akkor.
Az igazság az, hogy most (felnőttebb) fejjel félek a pasiktól. Nem igazán tudok megbízni bennük, rögtön a hibákat keresem, és az első gyanús jelre dobbantok.
Engem olyan szempontból befolyásol a párválasztásnál a dolog, hogy csak és kizárólag idősebb, vagy sokkal idősebb pasikat "választok", és nagyon fontos, hogy külsőre férfias legyen. Az "apám" nem volt az a tipikus férfias jelenség, ezért tényleg a szöges ellentétét keresem.
Szerintem, ha igazi válaszokat keresel, olyanokat, amelyek tudományosan megállják a helyüket, akkor kérdezz meg egy gyermekpszichológust.
nem igazán ismerem apámat, de tudom, hogy amiket tett anyukámmal azt még én sem fogom neki soha megbocsátani, nem csak anyu.
ettől függetlenül érdekes módon csak mackós testalkatú, körszakállas pasikkal volt dolgom :) apám dettó.
persze természetileg nem hasonlítanak rá hála az égnek :)
annyit tanultam apám és anyám példájából, h senkivel nem szabad összeházasodni, mert mindig meglesz az esélye, h kisemmizzen. nagyon szeretem a páromat, de egyszerűen képtelen lennék házasságot kötni vele, annyira belémivódott ez az egész.
hát én ezt köszönhetem apámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!