Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21éve élek a feleséggemmel,...

21éve élek a feleséggemmel, de egy éve beszélni se lehet vele Mit teghyek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 11:00
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igen azota vannak viták problémák miota dolgozik.
2009. dec. 15. 08:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Én mindent meg tettem,de ez egyoldalu.tovább lépek.enyi
2009. dec. 15. 12:58
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
Ez nagyon egyértelmű. A feleséged eddig a világtól elzártan élt. Anyukám sem dolgozott sokáig. Nagyon meg tudja változtatni az embert ha bekerül a vérkeringésbe. Új ingerek érik, új emberek. Tetszik valakinek, újból nőnek érzi magát. Nem lehet hogy benned is van probléma? Sok férfi aki addig "bezárva" tartott a feleségét nyugodtan élt abban a tudatban hogy nem kell senkinek. Kezdesz aggódni a kapcsolatotokért, ami érhető is. Lehet hogy van valakije, de nem ismer el? Beszéljetek. Ne hagyd hogy kikerülje a kérdéseidet mert így rövid időn belül tuti vállás lesz. Sok ember nem híve a nyaggatásnak, de hidd el jobb előtte beszélni mint a szomorú tényekkel szembesülni amikor már késő.
2009. dec. 16. 07:56
 24/26 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy bennem is van probléma,de akkor sem tudok vele beszélni.Arra nincs ideje,hogy megbeszéljük?

Hagyjuk ezt.Nem látom már értelmét.bele fáradtam.

2009. dec. 16. 08:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mond el neki ezt! 2 perce csak van két lélegzetvétel között, hogy elmondhasd neki, hogy belefáradtál az egészbe (utána mehet dolgára). Mond el neki hogy érzel, és úgy gondolod, így nincs értelme az egésznek. Lehet azt hiszi neked ez így jó, és mivel ezek szerint ő tökéletesen érzi magát a helyzetben, ezért nem változtat. Mond el neki, hogy már nem bírod elviselni, hogy sosem vagytok együtt, nincs közös program, beszélni sem tudtok, és ha nem változik valami, akkor elhagyod. Lehet ettől magához tér, rádöbben hogy tényleg mennyire hanyagol téged, esetleg elmondja az okát...

Az én szüleim között is hasonló a kapcsolat sajnos nem régóta, és kiderült, hogy apunak szeretője van! Fogalmam sincs mi lesz a vége, és bár nagyon szenved anyu, még mindig tisztábban lát így, mintha nem tudna semmiről... Hosszas nyaggatás, intimitás megvonása, majd költözés szóba hozása volt az, ami rávette aput, hogy színt valljon.

2009. dec. 16. 15:30
 26/26 anonim ***** válasza:
85%

Még egy, ha nagyon nem akar megszólalni és meghallgatni: mi lenne, ha leírnád neki, amiben választ is kérsz? Talán kezdetnek, az újrabeszélgetések előtt könnyebb?

Amit leírok, azt előtte jobban át tudom gondolni, összeszedettebb, lényegretörőbb és nem kerül így bele olyasmi, amit nem akarok, ami beszélgetéskor gyorsabban becsúszhat (ami sértő lehet neki...stb).

2009. dec. 21. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!