21éve élek a feleséggemmel, de egy éve beszélni se lehet vele Mit teghyek?
Fel tettem minden kérdést.Azt is hogy miért.Az is mondtam neki ez nekem igy nem jó.
Az volt a válasz ne buzeráljam már.
Ne haragudjon rám, nem akarlak megbántani, három tippem lehet:
1. Lehet, hogy betegsége van, amit titokban egyedül akarja végigcsinálni valami orvosi kezelést.
2. Vagy szeretőt tart.
3. Lelkiismereti furdalása lehet irántad, így bünteti magát.
Ha úgy érzed mindent megtettél akkor hagyd a fenébe, ha ilyen veled. Más nők örülnek ha egy szevaszt oda vág a párjuk amikor haza megy, nem hogy így érdeklődik mint te.
Menj el te is a barátaiddal, ismerkedj, élvezd az életet, csináld azt amit szeretsz és egy jó darabig rá se bagózz a feleségedre- lehet így leesik neki, hogy mi van...
Én sem akarlak elkeseríteni, de szerintem a legvalószínűbb, hogy belépett valaki a képbe :( Ez nagyon szomorú, de talán jobb utána járni és tisztán látni. Ne hunyj szemet fölötte, ne próbálj úgy csinálni, mintha minden rendben lenne. Ülj le vele újra, és mond el neki, hogy neked ez így nem jó, és szeretnéd visszakapni azt a valakit, aki egy évvel ezelőtt a feleséged volt! Ez nem csak a ti érdeketek, hanem a gyerekeké is. Mivel foglalkozik, hogy ennyire sok dolga van? Én azt is megkérdezném, hogy a szabadidejét, miért barátnőkkel tölti, miért nem szán rád is kicsit több időt? Nekem ez az egész gyanús. Lehet ronda dolog és tisztességtelen, de én szúrópróba szerűen egyszer-kétszer, amikor "barátnőzni" megy, követném...
Mindenek előtt, ha ilyenbe kezdenél, előtte gondold végig, hogy nem jobb-e neked így tudatlanságban élni, nem lenne-e rossz ha felborulna az egész életed?!
Ha betegsége van miért nem mondja,hogy segithesek?
Ha van valakije miért nem mondja ,hogy váljunk el?
Ha pedig beszélni akkarok vele nem ér rá,hisz ezt kérdem!Egyébként köszönöm a válaszokat.Igen tanulságos.
Sok jó tanácsot kaptál.
A lényeg h lépj vmit mert különben minden így marad!
Lehet hogy a betegségtől csak megijedt ezért nem szólt... bár kétlem, azért ez egy év alatt kiderült volna, illetve 20 év után annyi bizalom csak van köztetek, hogy elmondaná ha ilyen fontos dologról lenne szó. Szerintem is érthetőbb az, hogy ha esetleg van valakije. Miért nem mondja el?
1. Fél a reakciódtól.
2. Nem akarja elveszíteni mindazt, amit élete során felépített.
3. Lehet a bizonyos harmadik személynek is van családja, és amíg nem biztos dologba lépne át, addig nálad marad.
4. Lehet a gyerekei és a családja, amibe te is beletartozol, mindennél fontosabb neki, egyszerűen csak most van egy olyan korszaka, amikor másra vágyott, és meg is szerezte.
És persze lehet még ezer más oka. Amikor este lefekszetek az ágyba, nem szaladhat el, hogy most nem ér rá, más dolga van... Akkor mond el neki a helyzetet, és ha azt mondja fáradt és megfordul, akkor is mond el... Ha nem reagál rá, akkor következő este mond el, ha akkor sem, akkor azután, de ha már ide tettél fel kérdést, akkor nagy a baj, mindenképpen lépj valamerre.
Persze ebben biztos voltam ,hogy lesznek okostojájások,
akikk be szolnak,de nekikk azt kivánom érezzék,bár nem biztos hogy megy nekikk.üdv nekikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!