Hogy lehet valaki ilyen goromba? Hogy lehet ilyen csúnyán beszélni?
Egy-két dolgot megkérdeztem páromtól, hogy nem zavarja-e az a pár dolog őt otthon?
Párom megveszi a nagy drága, márkás ruhákat, 15 ezerért pulcsit, 20-ért farit, 8-10ért pólót stb. Az anyjaék meg kiteszik az udvarra száradni, de úgy hogy ki sincs centrizva, majd kinyúlik a ruha, azóta az eső is kétszer esett! Nembaj, majd 4-5 nap alatt csak megszárad! Az sem baj, hogy füstszagú lesz. Kérdeztem hogy nem zavarja-e? Amit karácsonyra vettem neki Nike nadrágot 10 ezerért, márciusra már teljesen bolyhos lett az egész, és kopott! Mondtam neki hogy én többet nem veszek neki ruhát, mert nem fogok kiadni érte sok pénzt, hogy aztán az anyjék szétmossák. Én is szoktam páromra mosni, de az anyjáék utána azt újra 1-2 nap elteltével újramossák. Kérdeztem páromat, hogy direkt csinálják-e? És azt mondta, hogy ők biztos nem vették észre hogy én azt közben kimostam. Náluk az ágyneműt is 4-5 havonta mossák. Volt hogy azt is hazahoztam mosni, utána felhúztam, és rá 2 nappal ők leszedték róla, és rátettek egy másikat, de előtte meg érdekes módon hónapokig eszükbe sem jutna kimosni! Páromat persze nem zavarja a kosz, a por! És gorombán rámszól, hogy mi közöm van nekem hozzá, hogy az ő anyjaék otthon hogy mosnak?? És azt mondta hogy foglalkozzam magammal. Aztán volt még egy kérdésem. És arra már csak azt válaszolta, hogy takarodjak haza, mert egy +dióta értetlen s+ggfej vagyok!!! És fogtam és elhúztam. Hogy lehet valaki ilyen?
Hát elég sz*r igénytelen a családja.A leírás alapján nekem a falusiak jutnak eszembe,akik menőznek a márkás tréningruháikkal,és csomó ékszer lóg a nyakukba,de egyébként meg buták mint a tök.Bocsi.
Másrészt,hogy lehet hónapokig ugyanabba az ágyneműben aludni?Te hogy bírtál náluk aludni?
Ha a párod a szüleivel él,akkor ez úgy elég gáz.Az méggázabb,hogy megenged magának ilyen drága holmikat,de észre sem veszi,hogy pár nap után már leamortizálódnak a cuccai és vehet mindenből újakat!
Ha még nem költöztetek össze,akkor szuperjó,már legalább nem is kell vele összeköltöznötök.Ha elküldött haza,sőt aqzt merte mondani,hogy takarodj,akkor egy kis büdös paraszt g*ci,és jóljártál,hogy megszabadultál tőle.
Kerüld az ilyen embereket én azt mondom.Tudod te is nagyon jól,hogy jobbat érdemelsz.
Hiába van szó,csak egy szimpla mosásról,mosóporról,öblítőről,és tűnik mindez piti dolognak,nagyon sokat megtudtunk a viselkedéskultúrájukról...Az ilyenektől távol tartom magam.Tedd te is ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!