Szoktatok a párotokkal csúnyán beszélni?
Ilyenekre gondolok hogy hülye,bunko vagy utállak....
Milyen helyzet hozza ezt ki belőletek?
Nem igaz, hogy aki néha így beszél a párjával az nem szereti. Mikor idegesek vagyunk, mondunk olyat, amit nem gondolunk komolyan.
Mikor valamelyikünk hülyeséget mond, szoktuk viccből mondani, hogy 'hülye vagy, bolond vagy', de nem bántásból. Imádjuk egymást:)
Egyszer nagyon felhúzott (ez alatt ne egy vitatkozást értsetek, nagyon megbántott...) akkor azt mondtam volt neki, hogy menj a pics@ba... azt hiszem ez egyszer fordult elő. Utána bocsánatot kértem.
Egyébként nem kenyerünk a csúnya beszéd nem szoktunk csúnyákat mondani, esetleg mikor röhögünk, szivatjuk egymást akkor egy egy nevetve "kabd be" előfordul...de csak poénból...
Szerintem aki csúnyán tud beszélni a párjával az őt és a kapcsolatukat minősíti...
Én egy "anyád-ozás" miatt szakítanék, az biztos.
4 éve vagyunk együtt
Hajaj :P
Mellesleg bizonyos idő után sztem mindenhol megesik.
Bár én már inkább megválogatom már a szavaimat, de ő csak mostanában kezdi kiengedni igazán, dehát majd megbánja, ahogy én is idővel. Jó dolog a lelkiismeret és tanulni a hibákból.
Azon filoztam hogyha komoly dologrol van szo,vagy vitázunk soha nem használunk bánto szavakat viszonyt a mindenapi dolgoknál igen.Pl csiklandoz az ágyon,erre mondtam neki hogy utálom(mindketten nevettünk)vagy tegnap hülyültünk locsolásnál es lelocsoltuk egymást majd lehülyézett(szintén nevettünk)
Vajon mennyiben más az ha valaki poénból mondja ezeket?A szó ugyanaz.
Veszekedésnél előfordul némi hülyézés. Az utállak kifejezést csak poénból mondtam neki,amikor valamiféle vicces jelzővel illetett,és mivel nem gondoltam komolyan csak röhögtünk rajta. A bunkó szót olyankor mondom neki,amikor ő egy emberre tesz valami csípős megjegyzést,én pedig mosolyogva rászólok,hogy "jaj ne legyél már bunkó!". Ennyi,ettől még ugyanúgy szeretjük egymást,és hát lássuk be a csúnya szavakból ezek csak a "kistestvérek",vannak ezektől százszor rosszabbak is,na az már gáz lehet,ha olyanokkal dobálóznak a felek egy-egy veszekedés alkalmával.
26/N
egyáltalán nem beszélek csúnyán, sem vele, sem mással.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!