Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok olyanokról beszélni a párotokkal, hogy "örökre" egymáséi akartok lenni?
Figyelt kérdés
És ha esetleg szakítottatok, milyen érzés volt h kiderült h mégse lesztek együtt örökre?2010. febr. 15. 15:24
3/9 anonim válasza:
Nem mert sosem lehet tudni meddig tart az örökké...
4/9 anonim válasza:
Persze,A barátommal azt tervezzük,h örökre együtt maradunk, és azon is vagyunk..jó úton haladunk... :) És ha mindketten hiszünk benne,akkor úgy is lesz!
5/9 anonim válasza:
vélemonyem:->sokszor hülyeségnek tartom és már meg is beszéltem a barátommal ezt az "örökre" dolgot...de mi szoktuk mondani egymásnak...
életem első nagy szerelmének mondtam és 1 év utána szakítottunk(nagyot csalódtam) azóta nem mondtam senkinek ...csak a mostani barátomnak(azóta eltelt 3év)...és szerintem jó dolog hallani hogy soha nem fog elengedni és velem van és mellettem és szeret és juj:D:)
6/9 anonim válasza:
A szó elszáll...ne mondogassa, inkább érezzem, hogy szeret.
7/9 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy mondod-e, nem oké az a tartós kapcsolat, ahol nem így gondolja az egyik fél. Később lehet, hogy csalódás lesz, de olyan hozzáállással, hogy nem tart egy egész életen át, biztos hogy tényleg nem tart sokáig.
8/9 anonim válasza:
nem szoktuk azt mondani,hogy örökké...
azt szoktam neki,mondani,hogy ha betöltjük az 50et,akkor ő kap egy 20éves csajt,én meg egy 20 éves pasit:D
de addig csak egymásnak vagyunk:D
beleegyezett
még van vagy 25 évünk:D
9/9 anonim válasza:
Mi megígértük egymásnak,hogy így lesz és mindketten bízunk benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!