Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok olyanokról beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok olyanokról beszélni a párotokkal, hogy "örökre" egymáséi akartok lenni?

Figyelt kérdés
És ha esetleg szakítottatok, milyen érzés volt h kiderült h mégse lesztek együtt örökre?
2010. febr. 15. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell hazudni.
2010. febr. 15. 15:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Az örökre túl hosszú idő...
2010. febr. 15. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem mert sosem lehet tudni meddig tart az örökké...
2010. febr. 15. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze,A barátommal azt tervezzük,h örökre együtt maradunk, és azon is vagyunk..jó úton haladunk... :) És ha mindketten hiszünk benne,akkor úgy is lesz!
2010. febr. 15. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:

vélemonyem:->sokszor hülyeségnek tartom és már meg is beszéltem a barátommal ezt az "örökre" dolgot...de mi szoktuk mondani egymásnak...

életem első nagy szerelmének mondtam és 1 év utána szakítottunk(nagyot csalódtam) azóta nem mondtam senkinek ...csak a mostani barátomnak(azóta eltelt 3év)...és szerintem jó dolog hallani hogy soha nem fog elengedni és velem van és mellettem és szeret és juj:D:)

2010. febr. 15. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
A szó elszáll...ne mondogassa, inkább érezzem, hogy szeret.
2010. febr. 15. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Függetlenül attól, hogy mondod-e, nem oké az a tartós kapcsolat, ahol nem így gondolja az egyik fél. Később lehet, hogy csalódás lesz, de olyan hozzáállással, hogy nem tart egy egész életen át, biztos hogy tényleg nem tart sokáig.
2010. febr. 15. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:

nem szoktuk azt mondani,hogy örökké...

azt szoktam neki,mondani,hogy ha betöltjük az 50et,akkor ő kap egy 20éves csajt,én meg egy 20 éves pasit:D

de addig csak egymásnak vagyunk:D

beleegyezett

még van vagy 25 évünk:D

2010. febr. 15. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi megígértük egymásnak,hogy így lesz és mindketten bízunk benne!
2010. febr. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!