Szoktatok a párotokkal csúnyán beszélni?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok hogy hülye,bunko vagy utállak....
Milyen helyzet hozza ezt ki belőletek?
2011. jún. 24. 07:57
21/23 anonim válasza:
Szoktam. Amúgy, "alapjáraton" meglehetősen jól nevelt, választékosan beszélő lány vagyok, de ha felmérgesedek, jön a "sötét köd", és olyan leszek, mint egy kocsis. Aztán persze bűntudatom lesz, és nem győzök bocsánatot kérni. De a barátom is ilyen. Remélem, mindketten kinövünk ebből.
22/23 anonim válasza:
Viccből mi is lehülyézzük egymást. Semmi gond, amíg mind a ketten csak viccelődésnek vesszük.
Ha veszekedünk, ő sose mond csúnya dogokat, nekem viszont olyankor nincs olyan, hogy "állj". Én török-zúzók, kiabálok ha felidegesít, ehhez hozzátartozik a csúnya beszéd is..
23/23 anonim válasza:
Én szerintem ez is egy kommunikáció stílus/fajta. Ami azt jelenti hogy aki mondja nagyobb bajban van és csak így tudja kifejezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!