21éve élek a feleséggemmel, de egy éve beszélni se lehet vele Mit teghyek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 11:00
1/26 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem lehet vele beszélni?
Ha egy éve ilyen, hogyhogy most esett le, hogy ez gond?
2/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy van valkije és azért ilyen? Akkor szoktak így megváltozni az emberek a párjukkal szemben.
3/26 anonim válasza:
Talán békén kellene hagyni, ha már ilyen későn ébredtél fel, hogy beszélgetni kellene.
4/26 anonim válasza:
Szerintem meglepetesbol,hivd meg egy vacsorara egy etterembe.Probalj neki bokolni, hogy csinos vagy ha fodrasztol jon, dicserd meg a frizurajat.Kedveskedj neha neki apro ajandekkal.(ezt a nok nagyon szeretik)Beszelgessetek olyan esemenyekrol ami nagyon jo volt regebben.Neha oleld at ugy alkalom adtan.Persze neki is tennie kellene a hazzassagotokert,de ha te kezdemenyezel talan akkor o is batrabb lesz es vissza tertek egy normalisabb kerekvagasba!Sok sikert kivanok neked!Irj majhd,hogy sikerult e valamit elerni:-) 21/L
5/26 A kérdező kommentje:
20 évig dolgopztam egyedül talált munkát.
Eljártunk nyaralni stb. és soha nem hanyagoltam se őt se a gyerekekket.Ö el jár a barátnöivel, ez nem is gond csak rám nincs idö.enyi röviden
2009. dec. 14. 11:30
6/26 anonim válasza:
Keresd meg benne azokat a tulajdonságokat, amiért beleszerettél, és még megvannak benne most is. Dicsérd meg ezeket! Ezzel tudatod vele, hogy fontos a számodra. Ha veszekedni akar, egyszerűen ne veszekedj! Ahhoz két fél kell. Ha Te nem teszed, ő egyedül max. morogni tud, veszekedni már nem. ;)
7/26 anonim válasza:
De miért a kérdező keresse meg a feleségében az értékeket meg miért ő nyomuljon, ha azt írja, hogy a felesége hanyagolja el? Érdekes, hogy a "barátnőkre" van ideje... Szerintem nyíltan és őszintén mondd el neki amit észre vettél és ami zavar, mindenféle nyali-fali meg bókolás nélkül szépen kérdezz rá! Mindig a legjobb út az egyenes!!!
8/26 A kérdező kommentje:
Én már mindent meg tettem.Elhivtam vacsorázni,sétálni,menjünk ketten egy hétvégére stb.
De soha nem ér rá.Mindég van valami most ide megy most oda megy.Akkor hogyan tovább?
2009. dec. 14. 12:00
9/26 anonim válasza:
Mért nem engem vettél el! :) Viccelek! De nálunk meg fordítva van! Úgy kell könyörögnöm, hogy kicsit szervezze már úgy a npjait, hogy velem is legyen. És ez a nem törődömség, meg a mellőzöttség érzés kiöli a szerelmet szép lassan a másikból is! Nem?
10/26 anonim válasza:
Kérd meg h változtasson mert neked ez igy nem jó.
Kérdezd meg h miért hanyagol miért nem törődik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!