Anyukám túlzásba viszi a vallást, és nem akarja hagyni hogy éljem a saját életem. Mit tegyek?
Anyukád beteg, úgyhogy legyél óvatos vele.
Semmiképpen ne hagyd, hogy az életed tönkretegye - de azért lehetőleg ne is vessz össze vele, ha elkerülhető.
Ahogy látom, édesapád normális és megértő: inkább vele beszéld meg a dolgokat. Kicsit talán szokatlan, de 18 évesen már valószínűleg nem nagy gond.
Hát,az én anyukám is nagyon vallásos,nekem is voltak ebből gondjaim a pasik terén...de aztán megszokta h nem minden úgy van ahogy ő elgondolta...:) Viszont van egy barátnőm,aki már tényleg olyan szinten van mint az anyukád,ő is egész nap csak gyülekezetbe jár vagy imádkozik...nem lehet vele elmenni egy moziba vagy buliba,csak olyan helyekre megy ahol vallás van...hát ez sztem is elég gáz,pedig én is katolikus vagyok...
szóval sztem ha nem lehet erről lebeszélni,hagyd rá,nem fog változni...ő ilyen...csak azt érd el legalább hogy a te életedbe ne szóljon bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!