Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Már nem bírom...

Mit csináljak? Már nem bírom tovább!

Figyelt kérdés

Sziasztok!12 éves vagyok,és sajnos a családi"kapcsolat"nem a legjobb.Sőt,nem is jó.Apám iszik,volt már elvonókúrán 2x de pontosan addig tartott ameddig bent volt.Majdnem mindig részegen jön haza,ha anyu nem dolgozik akkor veszekednek.Néha meg is verte anyut,de az régebben volt.Rádásul anyu idegbeteg,mindíg kiabál.Tegnap este apu tévézett és fehér lázas volt(józan,de bolond)és a másik szobába viccelődtem anyuval hogy menj arrébb,nem fér el az egóm.Beszólt apu hogy a királynőtől más senki se fér el,anyu visszaszólt és ment tovább.Utánna apu nagyon ideges lett és elkezdett kiabálni hogy menj a k*urva anyádba paraszt(anyunak)anyu visszaszólt,apu felált és úgy becsapta az ajtót hogy kitört az üveg.Term.beszalattam a szobámba,mondtam anyunak hogy ne szólj vissza.Kiment rögtön mondta hogy dögöljél meg,meg ilyenek...

KOMOLYAN MONDOM HOGY NEM BÍROM TOVÁBB!Beszélni nem lehet velük,mert abból is veszekedés lesz!

Bocsi hogy hosszúra sikerült...

2009. dec. 14. 06:51
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Hellóka

Hát sajnos az a baj, hogy te itt nem sokat tudsz segiteni. Az a baj, hogy a szülők önzők és vakok tudnak lenni. Nem fogják fel, hogy mit okoznak ezekkel a veszekedésekkel a gyereküknek.

Próbáld meg a tudtukra adni, hogy már nem birod ezt. Muszáj tudniuk! Bár apudat lehet, hogy nem fogja érdekelni mert az alkoholistákat semmi sem érdekli csakis az ital... na meg a tv. De próbáld meg!

Többet nem tudok mondani!

Kitartás!

2009. dec. 14. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb lenne, ha 2 év múlva elmennél koleszba. Anyudon nem igazán tudsz segíteni, ő hozzáment ehhez az emberhez, hát akkor viselje a következményeket. Teljesen megértelek, mert nálunk is hasonló a helyzet, én azt tervezem, hogy ahogy befejeztem a középsulit, elmegyek albérletbe. De neked még nagyon sok időd van addig, azért lenne jó a kollégium, legalább nem kellene otthon lenned, csak hétvégén, vagy szünetekben. Mindenesetre jegyezd meg, hogy anyukád élete nem a te életed. Neked még lehet jó sorsod, próbáld meg úgy alakítani a dolgokat, hogy jó életed lehessen. Drukkolok neked!
2009. dec. 14. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ezt kellett hallgassam 14 évet, de aztán elváltak és anyummal elköltöztünk jó messzire apámtól. Igy legalább nyugodtan élünk és nem rettegésben már 3 éve lassan. Lehet, hogy nektek is ez lenne a legjobb

17/L

2009. dec. 14. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy valaki alkesz, nem feltétlenül csak az ital érdekli, szerintem érdemes lenne vele beszélni, hátha ez egy támasz pont lesz a leszokáshoz.
2009. dec. 14. 10:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D
2009. dec. 18. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!