Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem igazságtalan egy kicsit?

Ez nem igazságtalan egy kicsit?

Figyelt kérdés
Anyukám nem enged szilveszterezni a barátaimmal, mert még nem töltöttem be a 18-at. Azt mondta, csak akkor mehetek el..de még 3 hónap! Szilveszter meg nem 3 hónap múlva lesz. Amúgy sem mehetek soha bulizni, csak max moziba, meg kulturális programokra, meg néha beülhetek valahova a barátnőimmel.Jó, nem lázadok, de szerettem volna elmenni szilveszterkor egy házibuliba. Most mit csináljak? Különben is 3 hónap tök sok idő..csak azért, mert még 17 vagyok, nem mehetek semmi ilyen helyre, mert "nem kell még olyan hamar felnőni". Én szeretem az állandó kiállításokra,operába, meg színházba való járást anyuval, de már tök lenéznek amiatt, hogy én ilyen kultúrsznob vagyok és nem járhatok el sehova. Az egy dolog, hogy kislánynak nézek ki, de már lassan másfajta szükségleteim is lesznek..Hogy győzhetném meg, hogy legyen kicsit engedékenyebb? Másnak is ilyenek a szülei?
2009. dec. 12. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Bár én már 21 vagyok, engem sem engedett el anyukám 18 éves koromig sehová, ez azért szívás, mert nekem meg február elején volt a szülinapom:D

Néha el- eljárkálhattam, de azt is apukám engedte meg.

2009. dec. 13. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

nehéz ügy mert anyud biztos félt és ezért nem enged el de az élettől nem menthet meg.

Én inkább mentem a lányommal régebben bulizni,én persze rugalmasabban gondolkodom és fiatalos vok de mikor egyedül ment óránként hivtam és megvártam mig hazaér.

Ez már csak így van.

Próbálj elkéredzkedni ,mond h 2-re hazaérsz v jöjjenek érted (mégha ciki is)ha nem akkor meg kíbírod azt a pár honapot.

2009. dec. 13. 00:06
 3/10 A kérdező kommentje:
De az a helyzet, hogy anyu is fiatalos, meg fiatal is. Nagyon rugalmasan áll a dolgokhoz és általában lazán kezeli a dolgokat. Egyetlen probléma az, hogy eléggé félt, mert én vagyok az Ő egyetlen pici kislánya. Van egy bátyám, aki már ennyi idősen elég rendesen bulizott, de engem szigorúbban fognak. Fura, hogy mások már 14-15 évesen összevissza buliznak, én pedig 17 évesen nem mehetek el sehova:/ Jó, nem is vágyom annyira a bulizásra, csak a kulturált szórakozást kedvelem. Ez a szilveszteri buli is olyan lenne, mert normális barátokkal lennék, akik nem azok az "elvetemült" fajták.
2009. dec. 13. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Első vagyok.

Hallod mi testvérlelkek vagyunk, mert az én anyukám is még fiatal, és nekem is van egy bátyjám, akinek minden meg volt engedve:D

2009. dec. 13. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem hivd el anyudat arra a helyre ahol lesz a buli. Latja hogy hol leszel es kikkel leszel egyutt! Igy megnyugszik kicsit. Legyel hozza oszinte nagyon, telefon legyen nalad mindenkepp es esetleg menjen majd erted ha vege lesz a bulinak.

Az, hogy a tobbiek mit szolnak ehhez, ne erdekeljen teged! Nem tudsz mit csinalni, nem tehetsz arrol, hogy hova szulettel. Nem te tehetsz arrol, hogy anyukad szigoru, es nagyon felt.

De hidd el, hogy semmirol nem maradsz le, ha eppen nem fogsz tudni elmenni! Meg eppen eleg alkalmad, idod lesz 18 eves korodtol bulizni menni! Mindenkepp legyel majd egyetemista, es akkor nagyon jo bulikban lehet majd reszed, sok baratod lesz.

Elhiszem hogy felt anyukad, megertem nagyon. De teged is megertelek, hogy elmennel.

Ha te is majd anyuka leszel, mindent megertesz!:)

Esetleg nalatok nem lehetne bulizni?

2009. dec. 13. 00:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát, nálunk anyu gyakran tart partikat a barátainak, de az ugye nem olyan, mert nem az én korosztályom jön hozzánk. Az egyik barátnőmnél lesz a buli, akit nagyon szeretek és alapból jó társaság lesz, tehát ezért is lenne olyan fontos, hogy elmenjek. Azt viszont egyáltalán nem bánom, hogy ebbe a családba születtem és Ő az anyukám, mert elég jó életem van, meg izgalmas a bulik nélkül is, csak hát néha szükségem van arra is, hogy a korombeliekkel legyek. Járunk golfozni, lovagolni, teniszezni, meg ilyenek, szóval egyáltalán nem uncsi az életem, csak néha olyan lánynak érzem magam, aki nem igazán azokat a dolgokat teszi, mint a korabeliek, ha értitek mire gondolok:/
2009. dec. 13. 00:37
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Muszáj minden nap egy újabb "jajjistenem nem engednek el bulizni mit tegyek, összedől a világ" kérdést feltenni??
2009. dec. 13. 00:37
 8/10 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik, ne válaszolj rá, egyébként meg nem ilyen stílusban tettem fel a kérdést, úgyhogy csak magadat minősítetted(:
2009. dec. 13. 00:39
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
az én anyum se engedett el 18 éves koromig bulizni de vhogy nem nagyon akartam neked nem ojan nagy szivás mint nekem mert nekem meg január 5.én van a szülinapom
2009. dec. 13. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

Ez azért "fafejű" gondolkodás mert ha jan.ba v márc.ba is van akár a 18. szülinapja valakinek akkor azután is félteni fogja a lányát egy anya.

Valami átmenet kéne ilyenkor sztem.

2009. dec. 13. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!