Ez nem igazságtalan egy kicsit?
Bár én már 21 vagyok, engem sem engedett el anyukám 18 éves koromig sehová, ez azért szívás, mert nekem meg február elején volt a szülinapom:D
Néha el- eljárkálhattam, de azt is apukám engedte meg.
nehéz ügy mert anyud biztos félt és ezért nem enged el de az élettől nem menthet meg.
Én inkább mentem a lányommal régebben bulizni,én persze rugalmasabban gondolkodom és fiatalos vok de mikor egyedül ment óránként hivtam és megvártam mig hazaér.
Ez már csak így van.
Próbálj elkéredzkedni ,mond h 2-re hazaérsz v jöjjenek érted (mégha ciki is)ha nem akkor meg kíbírod azt a pár honapot.
Első vagyok.
Hallod mi testvérlelkek vagyunk, mert az én anyukám is még fiatal, és nekem is van egy bátyjám, akinek minden meg volt engedve:D
Szerintem hivd el anyudat arra a helyre ahol lesz a buli. Latja hogy hol leszel es kikkel leszel egyutt! Igy megnyugszik kicsit. Legyel hozza oszinte nagyon, telefon legyen nalad mindenkepp es esetleg menjen majd erted ha vege lesz a bulinak.
Az, hogy a tobbiek mit szolnak ehhez, ne erdekeljen teged! Nem tudsz mit csinalni, nem tehetsz arrol, hogy hova szulettel. Nem te tehetsz arrol, hogy anyukad szigoru, es nagyon felt.
De hidd el, hogy semmirol nem maradsz le, ha eppen nem fogsz tudni elmenni! Meg eppen eleg alkalmad, idod lesz 18 eves korodtol bulizni menni! Mindenkepp legyel majd egyetemista, es akkor nagyon jo bulikban lehet majd reszed, sok baratod lesz.
Elhiszem hogy felt anyukad, megertem nagyon. De teged is megertelek, hogy elmennel.
Ha te is majd anyuka leszel, mindent megertesz!:)
Esetleg nalatok nem lehetne bulizni?
Ez azért "fafejű" gondolkodás mert ha jan.ba v márc.ba is van akár a 18. szülinapja valakinek akkor azután is félteni fogja a lányát egy anya.
Valami átmenet kéne ilyenkor sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!