Nem igazságtalan az egy kicsit? Nálatok hogy működik ez? én túlzom el?

Nekem 24 órás munkarendem van neki 12, és mellette másodállás, de én csak akkor kérem meg a férjemet, hogy vigye el a gyereket, ha olyan dolgom van, amit tényleg nem lehet mellette megcsinálni. Szóval olyankor is a házimunkát csinálom ő meg azért időnként elmegy ide oda de én soha.Már beszéltünk erről de akkor azt mondja, hogy menjek el ide meg oda nyugodtan én is, de annyi mindent kell itthon csináljak, hogy örülök ha van pár szabad órám és akkor arra van erőm,hogy leüljek.Meg azt mondja olyankor, hogy persze mert én nem engedem el sehova...Mindent meg szoktunk beszélni de ma kiakadtam mert: x valaki megkérdezte tőlem,hogy megy-e a férjem velük x helyre én erre: biztos nem mert elmegy ma dolgozni, és holnap is már reggel dolga van. Erre felhívta, és férjem: persze hogy megyek anélkül, hogy velem beszélt volna,na nem kell minden apró cseprőt megbeszélni, de tegnap is este x műsort megnézte mert azt úgy szereti, ma nekem lenne egy ilyen műsor(amit szeretek) egy órás, ami kikapcsolna pont fürdés idő alatt, amikor ő még nem lesz itthon, de az nem érdekli merthogy pl ezen a műsoron kívül nemigen nézek mást..
Most ez utóbbi dolog miatt teszem fel a kérdést ez ugyanis az utolsó csepp.Remélem így érthető és bocsi az érthetetlenségért.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!