A párom rengeteg hitelt vett fel. Jogilag kivédhető a részemről?
Igen, régi politikus fogás, hogy ha lebuktál, akkor viselkedj nagyon bűnbánóan és együttműködően.
Gondolj bele kívülállóként: akivel épp az életedet tervezet összekötni, nem az lenne az alapvető hozzáállás, hogy mindent megosztatok egymással?
Nem, nem tárgyakat, hanem gondot, örömet.
Az erősen kifogásszagú, hogy nem akart ezzel terhelni. 7 ÉVE fennáll a helyzet, az elmúlt másfél évben MINDIG akadt olyan helyzet, ami miatt ÉPPEN nem tudta elmondani?
Nem érzed a helyzet fonákságát? Hogy mindenképp hinni szeretnél benne, ezért magad is mentegeted?
Kívülállóként mit mondanál egy ilyen szituációra, mit javasolnál az átvert félnek?
"A kérdező kommentje:
Sőt hozzá tette azt is,hogy nem akart felzaklatni esküvő elött,azért nem mondta el,de "
Tudod az udvarlás ideje a megismerés ideje. Azt hiszem, hogy ezt nem is kell kommentálni. Aki ilyenkor elhallgat magáról tényeket, az egy hazug ganaj ember. Persze mindezt a te érdekedben tette. Igaz, hogy azt tudta, hogy neked van egy lakásod...jó lesz az majd valamire.Azt előb utóbb el lehet adni, kifizetni az aő adósságait, és élni mint Marci Hevesen. Ő azt használja ki, hogy te férjhez akarsz menni mindenáron...
Ha hozzá is mész szerintem csak házassági szerződéssel tedd. Ebben én biztos kikötném, hogy külön gazdálkodunk a házasság után is. Ha valaki ennyire felelőtlen az a jövőben is vehet fel hiteleket (akár a hátad mögött), ez pedig már téged is terhelne.
Sajnos tapasztalat, a volt férjem adósított így el, a hátam mögött vette fel a hiteleket. Az első milliót még elnéztem, rendeztük közösen, azt hittem tanult belőle. Aztán újra kaptam a behajtó cégektől a felszólításokat. Majdnem azt is rám verték, amit már a szétköltözésünk után (de a válás még nem volt kimondva) vett fel. Én csak egy jó ügyvédnek köszönhettem, hogy nem nekem kellett mindent vissza fizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!