Túlzás volt a részemről, hogy megharagudtam, és azóta már nincs köztünk olyan kapcsolat, mint régen?
Csajos estét akartunk tartani az egyik barátnőmmel, és megkértem, hogy vigyen el a csajhoz; de ő elkezdett velem veszekedni, hogy hogy jön az ki, hogy ő visz, meg ő is jön értem. Én meg megharagudtam rá, hogy ennyit nem tesz meg értem, pedig ritkán kérem meg, hogy vigyen el valahova. Ugyanakkor mindig veszekednek velem, hogy nem megyek sehova, pedig ha megyek buliba, vagy akárhova, mindig elmesélem, hogy mi történt velem, még a fiú ügyeket is. Azóta semmit nem mesélek el neki, már nem érzem azt, hogy érdekli, hogy nekem milyen érzéseim vannak, mi bánt, mi történt velem.
18/L
Engem a körülmények érdekelnének. Pl mikor szóltál neki a programodról? Egy héttel/egy nappal előtte? Vagy csak fél órával előtte? Esetleg abban a pillanatban, amikor már a cipő a lábadon volt?
Az én apukám országokat szel át azért, hogy elvigyen vagy értem jöjjön. Sajnos nem tudom beleélni magam ebbe a helyzetbe. De ha az öcsédet mindenhova elviszi, akkor veled lehet valami baj. Talán nem elég tisztelettudóan kéred, vagy nem a megfelelő időben.
Mindenestre szerintem kár egy ilyen apróság miatt haragot tartani. Legközelebb tartsátok nálatok a csajos estét és akkor a bnőd apukája furikázza majd a bnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!