Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinátok a helyemben? Mit tennétek, hogy megmaradjon ez a kapcsolat és minden olyan jó legyen mint régen?
Elejéről kimaradt egy két dolog, és bocs a helyesírási hibákért, csak korlátozta az odlal, hogy kiírjam a kérdést és nehéz volt megoldani.. Nem vagyok még valami tapasztalt az odlal terén..
Szóüval elejéről kimaradt, hogy Barátnőm egyik nap bejelentette, hogy találkozik egy sráccal, akivel régen kavart vagy mi, még előttem és megbeszéli vele ezt hogy én már vagyok neki meg minden.
Tény, hogy nem túl szerencsés, hogy te csak azért mondtad el, mert ő bevallotta. Ezen már változtatni nem tudsz. Mint mondtad, bűntudatod volt miatta. Neki mekkora bűntudata van a másik srác miatt? Nem tudsz igazából mit tenni. Azon túl, hogy elmondod neki szereted, bánt a dolog és nem akarod elveszteni. Ez igazából rajta fog múlni. Ha valóban volt a csók mögött érzelem (a barátnőd részéről), mint ahogy te mondtad, akkor pedig tényleg nincs mit tenni. Az érzéseit neki kell helyre rakni.
Viszont azt még hozzá teszem, hogy felesleges volt elárulnod azt a bizonyos csókot, mivel elmondásod szerint nem jelentett neked semmit. Ezzel csak magad alatt vágtad a fát. Az embernek nem fáj az, amiről nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!