Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mi legyen?...

Szerintetek most mi legyen? Én nemakarok összeveszni senkivel!

Figyelt kérdés
Apukám elítéli a cigányokat...nekem meg van egy tök rendes barátnőm aki roma de teljesen ápolt, jólnevelt, jótanuló, de ő ezt nem fogadja el...aztmondja hogy a víz nem válik vérré...de ha eleve vérnek született?? ez igy olyan igazságtalan...és mindig a szememreveti hogy ne barátkozzunk romákkal...de én imádom a barátnőmet és nála jobban senki nem ért meg...ja és a barátnőm nemtudja hogy apa nemszereti az "ő fajtáját"...Valaki adjon tanácsot mert én már nembírom a sok kritizálást a barátnőmről...mit tehetnék??
2009. dec. 12. 19:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
13 éves lány vagyok és a barátnőm 14 éves de egy osztályba vagyunk:)..(:
2009. dec. 12. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan barátkozz vele, csak ne vidd haza hozzátok, hogy ne legyen kellemetlen konfliktus a szüleiddel.
2009. dec. 12. 20:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Ő sem kéri a te engedélyedet, hogy kivel barátkozhat.
2009. dec. 12. 21:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se vidd haza hozzátok,mert akkor csak hallgathatod majd a folyamatos bántást!A suliban barátkozz vele nyugodtan,meg menjetek hozzájuk,ha teheted.Otthon meg ne nagyon mesélj a barátásgotokról,és akkor talán ki tudod kerülni a konfliktusokat.
2009. dec. 12. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ket nagyon jo baratnorol van szo.
2009. dec. 12. 23:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Rokonságomba egy nő összeházasodott egy Cigány származűsú férivel.A szülők elősször azt hitték a pénz miatt veszi el a lányukat az illető. De azóta is boldogok,boldogságba élnek,van egy gyerekük is.
2009. dec. 13. 14:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen esküvőről szó mert LÁNY VAGYOK!!
2009. dec. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!