Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most mi legyen?...

Szerintetek most mi legyen? Én nemakarok összeveszni senkivel!

Figyelt kérdés
Apukám elítéli a cigányokat...nekem meg van egy tök rendes barátnőm aki roma de teljesen ápolt, jólnevelt, jótanuló, de ő ezt nem fogadja el...aztmondja hogy a víz nem válik vérré...de ha eleve vérnek született?? ez igy olyan igazságtalan...és mindig a szememreveti hogy ne barátkozzunk romákkal...de én imádom a barátnőmet és nála jobban senki nem ért meg...ja és a barátnőm nemtudja hogy apa nemszereti az "ő fajtáját"...Valaki adjon tanácsot mert én már nembírom a sok kritizálást a barátnőmről...mit tehetnék??
2009. dec. 12. 19:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Huh, hát ebbe nem avatkozhat bele az apukád hogy kivel barátkozzol, mondd meg neki hogy fogadja el h. bnőd roma. Nem mindenki egyforma igenis vannak rendes Romák jó tanulók,..stb. de apukád sztem azért ítéli el őket mert a háromnegyede lop, nem dolgozik stb..
2009. dec. 12. 19:26
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
Tudod nem azzal az egyel van baj akivel most együtt vagy,hanem ha komolyabbra fordul a helyzet (pl.együtt éltek)és megindul a családlátogatás ötösével-tizesével.
2009. dec. 12. 19:30
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Inkabb brobald megertetni apacskaddal hogy ez egy nagyon csunya dolog.Minden normalis ember utalja a ciganyok eletvitelet es stilusukat,de nem lehet elitelni valakit csak azert mert cigany.Ilyenkor kene dolgozzon a jozan esz.Nem a ciganyokat kene utalja csak az olyan ciganyokat akik lopnap ,csalnak,budosek,verekedosek...tehat ez kb.a 95%-uk.nem itelheti el azt a maradek 5 %-ot.En is utalom a ciganyok nagy reszet.
2009. dec. 12. 19:41
 4/17 anonim ***** válasza:
30%

Apádnak igaza van. Teljesen érthető, hogy így viselkedik. Minden tisztességes magyar szülő így viselkedne, aki szereti a gyerekét. Biztos hidegzuhany volt a számára ez a dolog, hogy egy cigánnyal kavarsz. A vérrontás undorító és természetellenes dolog.

Amikor majd belátod, hogy tévedtél, akkor már lehet, hogy késő lesz.

2009. dec. 12. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem írod,hogy hány évesek vagytok?Az sem mindegy,hogy milyen fajta cigány?A muzsikus cigányok családja sem péyan,mint a másfajta cigányoké.Ha együtt akartok maradni,akkor számolnod kell azzal,hogy náluk msáfajta szokások,értékrendek vannak,mint a magyaroknál.Az pedig hülyeség,amit az előttem szóló írt a vérrontásról.Ha vérkeveredést akart írni,az éppen egészséges dolog az utódok szempontjából.Szerinte az is undorító lenne,ha egy magyar és egy amerikai házasodik össze?Pedig ott is sok a szokások közti különbség.
2009. dec. 12. 20:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem írta a kérdező, hogy fiú-e v. lány. Miből gondoljátok rögtön azt, hogy a együtt vannak és úgy a "barátnője"? Meg kavarnak, meg vérrontás??

Nekem a kérdésből az jön le, hogy a kérdező egy tizenéves lány... de majd úgyis megírja mi a helyzet..

2009. dec. 12. 20:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

az előzőknek: nekem úgy jött le, hogy két lány barátnőről van szó..

nekem is volt cigány barátnőm, anyumék ugyanígy viselkedtek, mint most veled apukád, nem tudsz mit tenni - féltenek, ezt meg is lehet érteni egy bizonyos szinten

2009. dec. 12. 20:09
 8/17 anonim ***** válasza:
33%
Nem vérkeveredést akartam írni. A vérrontás egy valós dolog.
2009. dec. 12. 20:09
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

Basszus lehet hogy most itt felreertunk egy paran??

Most akkor te egy F vagy es a csajodrol beszelsz,vagy egy L vagy es a baradnodrol beszelsz?

2009. dec. 12. 20:14
 10/17 anonim ***** válasza:
MONDD el édesapádnak, hogy neked fontos ez a barátság, és ezt nézze elsősorban, másrészt pedig adja meg mindenkinek azt az esélyt, hogy megismeri, aztán ítélje meg, az embert, ne az etnikumot!
2009. dec. 12. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!