Úgy érzed, párod az igazi?
Figyelt kérdés
Én soha nem voltam még ilyen boldog. Ő a férjem,barátom,testi,lelki társam,a másik felem,a mindenem. Soha nem titkolózunk,mindent egymással beszélünk meg,csak egymásban bízunk. Ő az igazi.2009. dec. 12. 15:27
1/6 anonim 

válasza:

Nem tudsz máshol dicsekedni, mi? :D
Nekem is ő az igazi, minden tekintetben. Ami a legjobb,hogy ő is így vélekedik rólam.
2/6 anonim 

válasza:

Igen, úgy érzem. Immár 17. éve... :)
4/6 anonim 

válasza:

Igen, imádom! De most megmondtam neki, ha nem zárja be minden alkalommal a külső ajtót /tartok a gyanús idegenektől/, hangosan fogom szóvá tenni. Így a szomszéd mindent meghall. Erre ő nagyon kényes. Meglátjuk, ki győz!
5/6 anonim 

válasza:

Mennyi ideje éltek együtt?Csak erre lennék kíváncsi...
6/6 anonim 

válasza:

Persze!
Különben nem lennék a felesége!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!