Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MOST KOMOLYAN ES OSZINTEN!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MOST KOMOLYAN ES OSZINTEN! Mibol tudod, erzed, h a parod szeret, vagy esetleg nem szeret? Konkret dolgokra vagyok kivancsi!

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"Esetleg" nem szeret? Manapság mekkora szerinted a szerelemből együtt lévő párok aránya? :D
2011. ápr. 28. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem neked is az lehet a problémád mint nekem, bár három éve a barátnőm egy csaj, sose mondja magától ki , hogy szeret. Mégis tudom, hogy így van, mert olyan dolgokat is elmesél nekem, amit még nő nővel se oszt meg, vagy mert, bármi baj van, hozzám fordul segítségért, még ha épp akkor veszekedtünk, vagy ha valami olyan van aminek én nem örülök, úgyis megmeri mondani. Annak ellenére, hogy önfejű, s mindig szeret azt csinálni, amit akar, mégis szót fogad nekem, mert tudja, hogy én okosabban tudok dönteni, bizonyos dolgokban.
2011. ápr. 28. 16:09
 3/12 A kérdező kommentje:
En ezt csak kerdem!Annyi mindent tapasztaltam mar meg lattam magam korul,h megis kivancsi volnak,h teljesen idegen emberek mit gondolnak errol!!Es,h erted,h mennyi az eselye??Tudod nalam az a baj,h hiaba vagyok egy fiuval,nemtudom eszre venni,h szeret vagy nem!!Tudom,ez hulyeseg,de nagyon sokszor estem mar pofara es igy felek!!!
2011. ápr. 28. 16:10
 4/12 Holló XXX ***** válasza:
Ha ezt magyarázni kell akkor komoly gond van nem a kapcsolatban hanem nálad...
2011. ápr. 28. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálam nincs konkrét dolog. Én érzem. A lénye sugározza. E mellett meg is bízom benne.

21/F

2011. ápr. 28. 16:12
 6/12 A kérdező kommentje:
MASODIK VALASZOLO:Hat lehet egy cipoben jarunk!De nem tehetek rola,nemtudom eszre venni,h mi van!!Egyszer azt erzem,h imad maskor meg,h nem!!Ez normalis??Mert szerintem nem!:(Pedig en tenyleg szeretem!!Es nem vagyok kislany ha valaki azt gondolna!!23L
2011. ápr. 28. 16:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Hat lehet nalam van a gond,en nemis tagadom!!!
2011. ápr. 28. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Abból biztosan, ha az én szeretetnyelvemen szól hozzám.

Abból esetleg, ha a saját szeretetnyelvén szól hozzám.

Bővebben: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 28. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:

az én barátom gondoskodik rólam, érdeklődik felőlem, ha baj van azonnal ott van

mikor kórházba kerültem minden nap bejött pedig a munkájából is jól elkésett, de nem érdekelte

álmában betakar, hozzámbújik, puszilgat, simogat

ha baj van, felhív elmeséli mi történt és hogy csak a hangomat akarta hallani

nem vagyok egy pamela de minden barátjának büszkén mutatott be és mindig elvisz ha velük meg és én ott vagyok

az utolsó forintját is rámkölti ha meglát valami oylasmit aminek tudja hogy örülök

én innen tudom hogy szeret :)

22

2011. ápr. 28. 16:17
 10/12 A kérdező kommentje:

16.16

Koszonom szepen ezt elolvasom!:)

16.17

Hat ahogy olvasom szerencses kapcsolat a tied!!Szivbol gratulalok!!Ahogy igy olvasom,kezdek rajonni,h nem e a magabiztossagommal van problema,es azt sajnos csak magam tudom megoldani!!De neked is koszonom!:)

2011. ápr. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!