Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MOST KOMOLYAN ES OSZINTEN! Mibol tudod, erzed, h a parod szeret, vagy esetleg nem szeret? Konkret dolgokra vagyok kivancsi!
Nálam nincs konkrét dolog. Én érzem. A lénye sugározza. E mellett meg is bízom benne.
21/F
Abból biztosan, ha az én szeretetnyelvemen szól hozzám.
Abból esetleg, ha a saját szeretetnyelvén szól hozzám.
Bővebben: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
az én barátom gondoskodik rólam, érdeklődik felőlem, ha baj van azonnal ott van
mikor kórházba kerültem minden nap bejött pedig a munkájából is jól elkésett, de nem érdekelte
álmában betakar, hozzámbújik, puszilgat, simogat
ha baj van, felhív elmeséli mi történt és hogy csak a hangomat akarta hallani
nem vagyok egy pamela de minden barátjának büszkén mutatott be és mindig elvisz ha velük meg és én ott vagyok
az utolsó forintját is rámkölti ha meglát valami oylasmit aminek tudja hogy örülök
én innen tudom hogy szeret :)
22
16.16
Koszonom szepen ezt elolvasom!:)
16.17
Hat ahogy olvasom szerencses kapcsolat a tied!!Szivbol gratulalok!!Ahogy igy olvasom,kezdek rajonni,h nem e a magabiztossagommal van problema,es azt sajnos csak magam tudom megoldani!!De neked is koszonom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!