Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira ideges vagyok. Nem...

Annyira ideges vagyok. Nem bírom már, nem rég költöztünk a családiházunkba és kiderült hogy jó pár hülye szomszéddal áldott meg a sors. Lent?

Figyelt kérdés
Tartottunk házavató bulit, nem hangoskodtunk és át jönn a szomszéd ha nem leszünk csenben akkor kihívja a rendőröket. ezek utána jól elrontotta a bulit, a másik szomszéd meg átvezeti az eső vízet a mi kertünkbe és szépen nálunk meg megáll a víz holott nem is szabadna átvezetnie.. és ma telt be a pohár.. kiengedi a kutyáit akik már támadtak emberekre már.. a saját gyerekemet nem merem kiengedni már:/ Mit tehetnék??
2009. dec. 11. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

a pletyka miatt ne aggódjegy ideig menni fog ne foglalkozz vele.

Viszont a kutyák miatt igen!!

Egyszerűen jelentsd fel.

Kötelessége a kutyáit olyan helyen tartani ahol nem veszélyesek.

És ha nem sikerült elsőre sikerül másodszorra vagy harmadszorra,ne hagyd!

Nem szabad engedned!

A többit meg majd megszokják...mármint a kis bulizgatást... meg ami lesz még...:D

2009. dec. 11. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
ja ha meg rendőrrel fenyeget legyen ne érdekeljen ha te tudod hogy nem zajtok tul nagy zajt semmit nem ér a fenyegetéssel... az esővíz miatt meg szóljatok ha nem használ vezesd vissza légy te is fifikáns!!!
2009. dec. 11. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy betömettem a lukat a kőművessel és másnapra az a barom át törte!!
2009. dec. 11. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Először megbeszélném a szomszédokkal a dolgot, hogy hogy és mint.

Ha nem működik békésen, akkor hatóság, úgy kutya ügyben, mint víz.

Az önkormányzathoz írj egy ajánlott tértivevényes levelet erről, és készíts fényképet is.

Ha nem intézkednek, akkor a megyei főépítészhez, ill. az építési hatósághoz fordulj, minimum ajánlott levélben.

2009. dec. 11. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Csatlakozom az elottemszolohoz.Tokeletesen igaza van.Nem szabad veszekedni,ha nem tudjatok megbeszelni fordulj a megfelelo hatosagokhoz irasban.Sajnos a nyakukra kell jarni,hogy elintezzek,de ez az egyetlen jo megoldas.
2009. dec. 11. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Tiszteletem.Én ezt tuti nem bírtam volna lelőttem volna a kutyáit aztán csá
2012. nov. 18. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:

előző válaszoló

Rád engedi a vizet azt semmiképp ne hagyd annyiban !!!

2012. nov. 18. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!