Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férjek, akik sokat...

Azok a férjek, akik sokat esznek és kikövetelik a húst naponta, megkeresik az árát?

Figyelt kérdés
Mindig olvasom, hogy egyesek férje mennyit eszik, és nem jó neki a főzelék meg a tészta. De gondolom, azok a férjek keresnek is annyit, hogy ezekre jusson. Én legalábbis nem lennék hajlandó etetni egy férfit és én néha odateszem eléa főzeléket, vagy megeszi vagy nem, mert nem hoz haza annyi pénzt, hogy minden nap húst együnk hússal. Rosszul gondolkozom?
2014. febr. 26. 09:39
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ha kettőnk keresete elegendő arra, hogy gyakran együnk húst, miért ne ennénk? Nem minden nap, mert azt egyszer csak megunja az ember.

De ha a párom csak 100 ezret hoz haza, én meg 250 ezret (csak példa!), akkor nem dörgölöm az orra alá, hogy azért nem eszünk húst csak tésztát vagy főzeléket mert ő nem keres annyit amennyiből futná.

Ha kettőnk keresete nem elég a húsra, egyértelmű hogy nem eszünk húst csak ritkán.

Nem is mennék hozzá olyan emberhez, aki elvárja hogy a semmiből 3 fogásos ételeket hozzak össze, mert az lehetetlen...

2014. febr. 26. 14:18
 42/43 anonim ***** válasza:

Ha arról van szó, hogy meg kell húzni a derékszíjat egy háztartásban, akkor tényleg érdemes a kaját átgondolni. Én legalábbis inkább eszem lencsét de alszom fűtött szobában. A kaja jó meg minden, de nincs igényem arra, hogy minden étkezés hétfogásos svédasztal legyen. Elvégre azért eszünk hogy éljünk, és nem fordítva.Mondjuk ha a pasi központi örömforrása a tányérnyi nagyságú rántotthús, akkor lehet hogy nem a pénzmegosztás miatt fognak válni.

Nem véletlen létezik a vasárnapi ebéd koncepciója, hétköznapra igen is lehet szerényebb menüt enni. Sőt, kövezzetek meg, de a pasi is felemelheti a hátsóját, lemehet a közértbe és megfőzheti a vacsiját. Különösen ha mindketten dolgoznak.

Viszont ha már hús, akkor ne nyesedéket meg a daráltat, mert abba rejtik az egyébként eladhatatlan, legundorítóbb részeket.

Ha közös kassza van, akkor a döntéshozás is legyen közös és a költségek átláthatóak.

2014. febr. 26. 15:24
 43/43 anonim ***** válasza:
Nem, mert egyrészt a férjem főz, mert ő jobban szeret. Másrészt egézségesen étkezünk, és nem húst eszünk hússal. Rengeteg variáció van, ami uyganúgy finom, laktat és még egészséges is. :) Csak körül kell nézni.
2014. febr. 26. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!