Azok a férjek, akik sokat esznek és kikövetelik a húst naponta, megkeresik az árát?
Nyilván ha van pénz akkor húst esznek hússal.
miért is nyilvánvaló ez? Mi pl megtehetnénk anyagilag, mégsincs minden nap hús...
és azok, akik azt írják, hogy értelmetlen a kérdés, mert ha nem keresi meg az árát, akkor persze, hogy nincs, azoknak üzenem, ettől a férfi még követelheti... tudniilik ez volt a kérdés. Mert jópáran vannak, akik nem keresnek annyit, mégis elvárják a nőtől, hogy okos gazdálkodással oldja meg, akár a semmiből is.
magyarul csak provokatív módon tettél fel kérdést...értem..
nem nem jelent gondot, hogy a férjem az átlagnál több húst kíván, legkevésbé anyagilag, de nem is nézzük ezt így, nem várom, hogy "megkeresse rá"
szerintem rossz a gondolkodásod, de nem azért, mert ti kevesebb húst esztek, hiszen minden családnak egyéni étrendje van
Mondjuk én ismerek erre rossz, szélsőséges példát.
Sajnos egyik unokatestvérem is ilyen.
Mielőtt összejött a mostani barátnőjével, azelőtt gyakorlatilag szendvicseken, olcsó félkész ételeken élt, nem nagyon futotta többre, hogy egyedül tudjon albérletet fent tartani.
Most átköltözött a lány bérelt lakásába, jelzem nem keres azóta sem többet, de azt figyeltük, hogy követelőzni tud.
Csak egy példa rá az új étkezési szokásai. Egy elvárás, hogy legyen mindennap főtt étel, hiszen a szendvics nem férfinak való étel (?!), másrészt húst hússal enne.
És tényleg az látszik, hogy azóta vannak extra igényei, mióta ezzel a lánnyal van. Félünk is, hogy elhagyja a barátnője, pedig aranyos, okos lány, jó hatással lehetne unokatesómra.
Egyébként amit felhoztál példának megvan a nőknél is, csak náluk nem a húsevésbe jelentkezik.
Sokan hirtelen létkérdésnek tartják a kéthetenkénti kozmetikushoz vagy fodrászhoz menést, mihelyt nem csak a saját pénzből kell kigazdálkodni.
Na de ezek a rossz példák, azért érdemes még azelőtt elgondolkozni, hogy komolyra forduljon a kapcsolat, ha ilyen típusú emberrel sodor össze az élet.
Nem díjaznám nőként, ha az újdonsült párom hirtelen az én keresetemből igényeskedne, de a férfiaknak is azt tanácsolom, hogy ne hagyják magukat, közös kassza ide vagy oda. És most nem az alap dolgokat értem ezalatt, hanem, hogy amit egyedül is megengedhetett magának, arra legyen igénye ezután is, ha többre vágyik, akkor legalább igyekezzen is többet letenni az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!