Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolnál, ha egy ismeret...

Mire gondolnál, ha egy ismeretlen telefont találnál a párodnál, ami jelszóval védett?

Figyelt kérdés

Párom délutános a héten. Mikor elment, itthon hagyta a hátizsákját amit vinni szokott magával. Gondoltam felhívom, hogyha valami fontosat hagyott itthon akkor beviszem neki a munkahelyére. Azt mondta ne nyúljak hozzá, nincs benne semmi fontos.

Később fura hang szűrődött ki a táskából,mint amikor rezeg egy telefon. Belenéztem, megtaláltam a telefont. Nem az a telefon volt, ami van neki. Vagyis ez is az övé lehet, de ez egy másik. "Csaj 1" kereste. Jelszóval levédette a billentyűzárat, de annyit láttam, hogy több sms-e is jött, plusz a nem fogadott hívás.

Később "Csaj 3" is rácsörgött.

Nemrég küldött egy smst a párom, hogy nem ér haza időben (7-negyed8), mert dolga van, ne aggódjak, kb 1-1,5 órát tuti késik.

"Csaj 3"-mal közben sikerült beszélnem, azt mondta ő nem ismeri a férjemet, hanem egy másik férfi nevet mondott, hogy őt keresi. Azt mondta, úgy néz ki félrekapcsolt a vonal, elnézést kért majd letette.

Szerintetek mire gondoljak? Nekem az az első gondolatom, hogy szeretője van!! Illetve szeretői :(

2014. febr. 25. 18:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/151 anonim ***** válasza:
93%
jah.. erre nem gondoltam.. bocsi
2014. febr. 26. 14:55
 82/151 anonim ***** válasza:
94%

jujj én olyan kíváncsi vagyok :D

remélem, azért kiderül, hogy mi volt ez, nagyon fura az egész

én tuti nem bírnám és rákérdeznék

mondjuk az jó, hogy őrlődik kicsit, hogy hova lett a telefonja :)

2014. febr. 26. 15:16
 83/151 anonim ***** válasza:
97%
Hat az eddig leirtak alapjan keresi a telefonjat ezerrel.megkert egy havert h hivjak fel rejtett szamrol ( miert hivna barki is es kerdezne h ki beszel?) most g tzdjak h nalad van lehet h megprobal beadni vmi fedo sztorit. Suerintem ha hazaer mar lesz egy kesz sztorija.ha eddig nem beszelt a telefonrol most meg hirtelen majd elkezd ...hat az gyanus h tudja lebukott de ki akarja magyarazni
2014. febr. 26. 16:06
 84/151 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, mit fogsz csinálni, ha vége lesz ennek a színjátéknak?

Szerintem is világosabb a napnál, hogy felhívatott egy haverral (mégsem kérdezhett már meg tőled, hogy te, figyelj drágám, hova lett a csajozós telefonom?!), nem is volt gyanús, hogy rögön azt kérdezte, ki vagy te :DDD.

(Amúgy nem értem azt a mondatodat, hogy XY. felesége - ez mit jelent, a valós nevet adtad meg?)

Szerintem eleve aznap, mikor megtaláltad, úgy ment haza, hogy számított a balhéra, azán mikor nem jött, akkor fújt egyet, hogy nem találtad meg.

De mára biztosan vili neki, hogy tudsz róla, mondjuk qrva idegfeszítő lehet számára a helyzet :XD.

Amúgy minden elismerésem, elég jó idegeid vannak!

2014. febr. 26. 16:16
 85/151 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ki lehet ezt magyarázni...

http://www.youtube.com/watch?v=LIoc3bIv1Z0

Komolyan: Nem értem ha tényleg az övé volt a telefon miért hagyta otthon bekapcsolva? Mégha be is volt készítve a hátitáskába.

2014. febr. 26. 16:26
 86/151 anonim ***** válasza:
93%

85-ös

Esküszöm fetrengtem az ágyon a röhögéstől :-D

2014. febr. 26. 17:14
 87/151 anonim ***** válasza:
93%
:))) én is megnéztem :D
2014. febr. 26. 17:40
 88/151 anonim ***** válasza:
93%
85. ez nagyon jó!!!!
2014. febr. 26. 18:00
 89/151 anonim ***** válasza:
2014. febr. 26. 18:25
 90/151 anonim ***** válasza:
94%
Uh ez tuti a barátja volt. Tudja, hogy tudod vagy is csak azt hiszi, hogy tudod tehát csinálj úgy mintha tudnád mond azt neki, hogy elmondott mindent az egyik csaj. Blöffölj.
2014. febr. 26. 18:55
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!