Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolnál, ha egy ismeret...

Mire gondolnál, ha egy ismeretlen telefont találnál a párodnál, ami jelszóval védett?

Figyelt kérdés

Párom délutános a héten. Mikor elment, itthon hagyta a hátizsákját amit vinni szokott magával. Gondoltam felhívom, hogyha valami fontosat hagyott itthon akkor beviszem neki a munkahelyére. Azt mondta ne nyúljak hozzá, nincs benne semmi fontos.

Később fura hang szűrődött ki a táskából,mint amikor rezeg egy telefon. Belenéztem, megtaláltam a telefont. Nem az a telefon volt, ami van neki. Vagyis ez is az övé lehet, de ez egy másik. "Csaj 1" kereste. Jelszóval levédette a billentyűzárat, de annyit láttam, hogy több sms-e is jött, plusz a nem fogadott hívás.

Később "Csaj 3" is rácsörgött.

Nemrég küldött egy smst a párom, hogy nem ér haza időben (7-negyed8), mert dolga van, ne aggódjak, kb 1-1,5 órát tuti késik.

"Csaj 3"-mal közben sikerült beszélnem, azt mondta ő nem ismeri a férjemet, hanem egy másik férfi nevet mondott, hogy őt keresi. Azt mondta, úgy néz ki félrekapcsolt a vonal, elnézést kért majd letette.

Szerintetek mire gondoljak? Nekem az az első gondolatom, hogy szeretője van!! Illetve szeretői :(

2014. febr. 25. 18:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/151 anonim ***** válasza:
78%

Jóformán lebuktatva érdekes lesz hallgatni, hogy mi is volt az a dolog, ami miatt nem tudott hazajönni időben.

Én is elraknám a telefont.

Na és várom a folytatást!

2014. febr. 25. 20:46
 42/151 anonim ***** válasza:
78%
Ha meg is csalt elég amatőr módon tette..
2014. febr. 25. 20:47
 43/151 anonim ***** válasza:
64%
elmesélem, mi lesz. Pasi hazaér a melóból, a csaj majd jön, és elmeséli, hogy kirakta... minden kamu azonnal megoldódik.
2014. febr. 25. 20:51
 44/151 A kérdező kommentje:

Eltettem a telefont, ahogy tanácsoltátok. Hazaért a párom, természetesen viselkedett. Azt mondtam elmegyek zuhanyozni, láttam hogy kutakodik a táskában, keres valamit.

Bekopogott a fürdőajtón, hogy mindjárt jön, elugrik egy munkatársához, mert nála hagyott valamit.

2014. febr. 25. 20:54
 45/151 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy fogalma sincs, arról, hogy hol hagyta a telefont :-D
2014. febr. 25. 21:02
 46/151 anonim ***** válasza:
83%
jézusom....na ennek mi lesz a vége.
2014. febr. 25. 21:11
 47/151 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként egyik csaj sem jelentkezett közben? A telefont meg nehogy odaadd neki.

Minden tiszteletem a tied, ha ezt végig tudod csinálni.

2014. febr. 25. 21:16
 48/151 anonim ***** válasza:
92%

először én is azt gondoltam, hogy lehet a haverja nála hagyta a telefont, na de ezután....

de hogyhogy nem tűnt fel neked semmi? azért 3 nő nem kis időt vehet el, te meg azt írod, hogy mindig percre pontosan ér haza. vagy lehet már tök más melóhelyen van???

szerintem ha már így eltetted a telefont akkor csináljad még pár napig, ne szólj neki hanem várd ki mi sül ki belőle. sőt, én keresnék valakit aki fel tudja törni a telefon zárát, hátha...

2014. febr. 25. 21:17
 49/151 A kérdező kommentje:

Ezért fura nekem az egész. Volt, hogy elkísértem a melóhelyre (beléptető-kártyás rendszer van), bement a munkahelyére... Mikor végzett, ott vártam a melóhelye előtt, mentünk együtt vásárolni.

Minden műszakban tudom, hogy percre pontosan ér haza, illetve melyik busszal indul el stb.

Ha késett is, az maximum 5-10 perc volt... Annyi idő nem elég 1 szeretőre... 3ra meg pláne...

2014. febr. 25. 21:31
 50/151 anonim ***** válasza:
29%
Nem csak meg akar viccelni? Nekem ez is eszembe jutott már.
2014. febr. 25. 21:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!