Mire gondolnál, ha egy ismeretlen telefont találnál a párodnál, ami jelszóval védett?
Párom délutános a héten. Mikor elment, itthon hagyta a hátizsákját amit vinni szokott magával. Gondoltam felhívom, hogyha valami fontosat hagyott itthon akkor beviszem neki a munkahelyére. Azt mondta ne nyúljak hozzá, nincs benne semmi fontos.
Később fura hang szűrődött ki a táskából,mint amikor rezeg egy telefon. Belenéztem, megtaláltam a telefont. Nem az a telefon volt, ami van neki. Vagyis ez is az övé lehet, de ez egy másik. "Csaj 1" kereste. Jelszóval levédette a billentyűzárat, de annyit láttam, hogy több sms-e is jött, plusz a nem fogadott hívás.
Később "Csaj 3" is rácsörgött.
Nemrég küldött egy smst a párom, hogy nem ér haza időben (7-negyed8), mert dolga van, ne aggódjak, kb 1-1,5 órát tuti késik.
"Csaj 3"-mal közben sikerült beszélnem, azt mondta ő nem ismeri a férjemet, hanem egy másik férfi nevet mondott, hogy őt keresi. Azt mondta, úgy néz ki félrekapcsolt a vonal, elnézést kért majd letette.
Szerintetek mire gondoljak? Nekem az az első gondolatom, hogy szeretője van!! Illetve szeretői :(
Jóformán lebuktatva érdekes lesz hallgatni, hogy mi is volt az a dolog, ami miatt nem tudott hazajönni időben.
Én is elraknám a telefont.
Na és várom a folytatást!
Eltettem a telefont, ahogy tanácsoltátok. Hazaért a párom, természetesen viselkedett. Azt mondtam elmegyek zuhanyozni, láttam hogy kutakodik a táskában, keres valamit.
Bekopogott a fürdőajtón, hogy mindjárt jön, elugrik egy munkatársához, mert nála hagyott valamit.
Egyébként egyik csaj sem jelentkezett közben? A telefont meg nehogy odaadd neki.
Minden tiszteletem a tied, ha ezt végig tudod csinálni.
először én is azt gondoltam, hogy lehet a haverja nála hagyta a telefont, na de ezután....
de hogyhogy nem tűnt fel neked semmi? azért 3 nő nem kis időt vehet el, te meg azt írod, hogy mindig percre pontosan ér haza. vagy lehet már tök más melóhelyen van???
szerintem ha már így eltetted a telefont akkor csináljad még pár napig, ne szólj neki hanem várd ki mi sül ki belőle. sőt, én keresnék valakit aki fel tudja törni a telefon zárát, hátha...
Ezért fura nekem az egész. Volt, hogy elkísértem a melóhelyre (beléptető-kártyás rendszer van), bement a munkahelyére... Mikor végzett, ott vártam a melóhelye előtt, mentünk együtt vásárolni.
Minden műszakban tudom, hogy percre pontosan ér haza, illetve melyik busszal indul el stb.
Ha késett is, az maximum 5-10 perc volt... Annyi idő nem elég 1 szeretőre... 3ra meg pláne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!