Ismeretlen fulbevalo. Mit tegyek?
Hát..nehéz kérdés.
Éppen egyébként férfi is lehetett, akinek van felesége és az ő ékszerét vitte volna javítani, vagy bármi.
Mind a kettőt megtaláltad, vagy csak egyiket?
Szerintem kérdezd meg a szomszédokat, már akivel jóban vagy, hogy láttak-e valamit...
Amúgy osztom az előttem lévő megállapítását... valószínűleg direkt hagyta ott a tulaja..
De az is lehet, - legyünk most naivak - hogy vmi buli volt, vagy haver átjött a bnőjével, aki mittomén, vmiért kivette a fülbevalóját és otthagyta...
De ne legyünk naivak:
megcsalt, a csaj meg ki akart bszni vele, s otthagyta a fülbevalóját...
16:08
de unokatesód tudta hogy ott voltál
de a kérdező férje letagadott minden nőt aki arra járhatott
ha járt volna arra rokon nő vagy takaritónő vagy bárki aki bevallható,akkor azt mondta volna,hogy biztos az övé
Inkább az a gáz, hogy "másik nő nem tette be a lábát", miközben ott egy női füli.
Biztos travi volt ott.
Na komolyra fordítva.
Én is rendszeres fülbevaló-elhagyó vagyok, kész gyűjteményem van a fél párokból.
Puhatolózz azért még.
Már az első bekezdésben több problémát véltem felfedezni
"A ferjemmel 3 eve vagyunk egyutt.2 honapos a kislanyunk"
Ne mondd hogy nem becsúszott gyerek volt...
"Szulni nem ott szultem,ahol elunk,hanem a szulovarosomban a csaladomnal,hogy legydn majd segitseg,mert a ferjem dolgozik napi 6 orat masik varosban ott,ahol egyutt lakunk"
A napi 6 óra semmiség, ennyi ideig nem hiszem hogy egy 2 hónapos kislánnyal nem lehetne egyedül elboldogulni.
"ma telefonalt a vedono,hogy jon,igy gondoltam kitakaritok kicsit.."
Hogy a szavaid mögé nézzek, nem hiszem hogy túl harmonikus házasságban éltek ti.
Mintha a középiskolai exbarátom példáját látnám (ki tudja talán pont ő az)... Csak azért vette el a barátnőjét mert sikeresen felcsinálta, utána pedig élnek egymás mellett/nélkül...
Legutóbb fél órán át csúszott térdenállva utánam...
Hogy mit tegyél?
Előbb tisztázd magadban a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!