Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismeretlen fulbevalo. Mit tegyek?

Ismeretlen fulbevalo. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 3 eve vagyunk egyutt.2 honapos a kislanyunk.Szulni nem ott szultem,ahol elunk,hanem a szulovarosomban a csaladomnal,hogy legydn majd segitseg,mert a ferjem dolgozik napi 6 orat masik varosban ott,ahol egyutt lakunk.Szoval 2 napja,hogy itt vagyok a ferjemnel,vegre egyutt a csalad..ma telefonalt a vedono,hogy jon,igy gondoltam kitakaritok kicsit..az egyik polcon egy fulbevalot talaltam,ami nem az enyem,se nem a csaladombol valakie,ezelott nem volt ott,mikor utoljara ott voltam meg a baba szuletese elotg..kerdore vontam a ferjemet es kiketekedtek a szemei,nagyokat nyelt es azzal jott h nem tudja,halvany lila goze sincs,mert rajtam kivul nem tette be no oda a labat es o sem volt..pedig rengetegszer takaritottam es soha nem lattam azt a fulbit...pont azzal arulja el magat szerintem,hogy azt mondja,nem tudja ki rakta oda..ha legalabb azt hazudna,hogy o rakta oda,mert itthon talalta a foldon,akkor meg el is hinnem,de igy.. lattam az arcan,hogy hazudik..nagyon nagyot csalodtam..megis mi tevo legyek most?Nem birok vele egy legterben lenni..ugy csinal,mintha nem tortent volna semmi :(
2013. ápr. 3. 15:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
31%
becsúszott a gyerek?gyerek miatt házasodtatok?csak azért kérdem, mert az ilyen házasságok könnyen mennek tönkre
2013. ápr. 3. 16:20
 12/29 anonim ***** válasza:
98%
Én úgy gondolom, hogy az arcra kiülő első reakció mindig mindent elárul. Márpedig Te azt írtad, hogy igencsak elkerekedett a férjed szeme, amikor rákérdeztél, ami azt jelenti, hogy hirtelen megijedt. Vannak esetleg egyéb arra utaló jelek, hogy van/volt valakije rajtad kívül?
2013. ápr. 3. 16:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Szerettük volna a babát mindketten.Nem spontán baba.Én teljesen megbíztam benne,bár egyszer volt egy hasonló történet egy fogkefével.Egy rózsaszínes fogkefét találtam nála a fürdőszobában,a szennyesek között..és kérdőre vontam,akkor ugyanezt mondta.Hogy nő oda nem tette be a lábát rajtam kívül és az a fogkefe az övé,neki állt feljebb akkor is..én hülye meg elhittem neki.
2013. ápr. 3. 16:26
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Megkérdezhetem -puszta kíváncsiságból- , hogy milyen nemzetiségű a férjed?
2013. ápr. 3. 16:29
 15/29 anonim ***** válasza:
98%
csatlakozom 12-eshez. a reakciója, amikor nekiszegezed a kérdést és az,h minden lehetslges nő feljövetelét tagadta, sokmindent elárul. szerintem 3 év után egy 2 hónapos baba nem feltétlenül megalapozatlan és "baleset", de nálatok (más okokból) kicsit nekem is ad hocnak tűnik a kapcsolat és a házasság. az én férjem napi 12-16 órát dolgozik, sokszor hétvégén is, van, h egész héten egyetlen szabadnapja van, akkor is teleis-tele teendőkkel. a családom 130km-re él, mégsem utaztam oda. ha egy 6 órás állás mindkettőtöknek kellő indok arra, h terhesen szátváljatok, az már rég fura szerintem. és igen, talán azért is érzem, h ez nem egy érzelmileg meglapozott kapcsolat, mert szerintem megcsalt, amíg a szüleidnél voltál.... :-(
 16/29 A kérdező kommentje:
Ghána.
 17/29 anonim ***** válasza:
98%
Ideje elgondolkodni a valason....
2013. ápr. 3. 16:30
 18/29 anonim ***** válasza:
98%
ja így már értem
2013. ápr. 3. 16:33
 19/29 anonim ***** válasza:
98%
Ghána? Akkor nincs több kérdésem. Ismeretlenül is sajnos 99%-ra merném mondani, hogy megcsalt téged.
2013. ápr. 3. 16:35
 20/29 anonim ***** válasza:
98%
A dolog egyértelmű...s hogy ezek után mit kéne tenned,az is.
2013. ápr. 3. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!