Ismeretlen fulbevalo. Mit tegyek?
Minden rossz indulat nélkül mondom én is, hogy az afrikai feketéknél (és itt most elsősorban a ghánaiakra, a nigériaiakra gondolok) bizony tök természetes, hogy nem fogják vissza magukat hónapokig. Több barátnőm is mesélte, akiknek ilyen pasijaik voltak, hogy bizony náluk ez tök természetes volt, hogy d...tak össze vissza.
Ezt bebuktad.... amúgy a visszája, hogy nekik sem para, ha a nő is éli a saját életét. Náluk ilyenek az erkölcsök.
6 órás munka az semmi, az újszülött meg a nap jó részét átalussza, nekem azok voltak a legnyugodtabb heteim, segítség sem kellett.
Sajnos az afrikai feketékről hűség terén én sem sok jót hallottam, ez a megszoksz vagy megszöksz kategória... :(
Neked nem lett volna szabad szülnöd.Tudod,előbb meg kell tanulni önállónak lenni és csak utána a babázás.Ha szüleid nem élnének,kitől vártál volna segítséget? Még ha a férjed napi 12 órát dolgozna,akkor megérteném.Szerinted értelmes döntés volt külön lenni?
Csakis magadat okolhatod.
Az meg a fő poén,hogy elhitted,hogy a férjed pont rózsaszín fogkefét használ.Ne csodálkozz,ha le leszel cserélve egy önálló és értelmes nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!