Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismeretlen fulbevalo. Mit tegyek?

Ismeretlen fulbevalo. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 3 eve vagyunk egyutt.2 honapos a kislanyunk.Szulni nem ott szultem,ahol elunk,hanem a szulovarosomban a csaladomnal,hogy legydn majd segitseg,mert a ferjem dolgozik napi 6 orat masik varosban ott,ahol egyutt lakunk.Szoval 2 napja,hogy itt vagyok a ferjemnel,vegre egyutt a csalad..ma telefonalt a vedono,hogy jon,igy gondoltam kitakaritok kicsit..az egyik polcon egy fulbevalot talaltam,ami nem az enyem,se nem a csaladombol valakie,ezelott nem volt ott,mikor utoljara ott voltam meg a baba szuletese elotg..kerdore vontam a ferjemet es kiketekedtek a szemei,nagyokat nyelt es azzal jott h nem tudja,halvany lila goze sincs,mert rajtam kivul nem tette be no oda a labat es o sem volt..pedig rengetegszer takaritottam es soha nem lattam azt a fulbit...pont azzal arulja el magat szerintem,hogy azt mondja,nem tudja ki rakta oda..ha legalabb azt hazudna,hogy o rakta oda,mert itthon talalta a foldon,akkor meg el is hinnem,de igy.. lattam az arcan,hogy hazudik..nagyon nagyot csalodtam..megis mi tevo legyek most?Nem birok vele egy legterben lenni..ugy csinal,mintha nem tortent volna semmi :(
2013. ápr. 3. 15:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
98%
Afrikában sajnos a legtöbben nem tisztelik a nőket, ott nagyon "hagyományosan" gondolkodnak a férfiak mai napig.
2013. ápr. 3. 16:50
 22/29 anonim ***** válasza:
13%
Én nem csodálkozom.Hiszen a szülés ürügyén elhagytad a férjed ezt magadnak köszönheted.
2013. ápr. 3. 17:02
 23/29 anonim ***** válasza:
98%

Minden rossz indulat nélkül mondom én is, hogy az afrikai feketéknél (és itt most elsősorban a ghánaiakra, a nigériaiakra gondolok) bizony tök természetes, hogy nem fogják vissza magukat hónapokig. Több barátnőm is mesélte, akiknek ilyen pasijaik voltak, hogy bizony náluk ez tök természetes volt, hogy d...tak össze vissza.

Ezt bebuktad.... amúgy a visszája, hogy nekik sem para, ha a nő is éli a saját életét. Náluk ilyenek az erkölcsök.

24/29 anonim ***** válasza:
100%
Az egész házasságod elég "érdekes". 6 órás munka miatt nem ott szültél, ahol a férjeddel éltél. 6 óra semmi, nem indok arra, hogy külön legyen a család, különösen, hogy már egyszer megcsalt a férjed. Az is fura, hogy találsz dolgokat. Nekem zavaros. Miért nem maradtál mellette, amikor született a gyerek? Az meg, hogy ghánai meg csak hab a tortán.
 25/29 anonim ***** válasza:
92%

6 órás munka az semmi, az újszülött meg a nap jó részét átalussza, nekem azok voltak a legnyugodtabb heteim, segítség sem kellett.

Sajnos az afrikai feketékről hűség terén én sem sok jót hallottam, ez a megszoksz vagy megszöksz kategória... :(

2013. ápr. 3. 17:11
 26/29 anonim ***** válasza:
58%
Nyomd a kezébe, és nyomatékosan kérd meg, hogy a jogos tulajdonosának adja vissza, mert nem tűröd a lakásba. Fülét farkát behúzva fogja elvinni.
2013. ápr. 3. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
53%

Neked nem lett volna szabad szülnöd.Tudod,előbb meg kell tanulni önállónak lenni és csak utána a babázás.Ha szüleid nem élnének,kitől vártál volna segítséget? Még ha a férjed napi 12 órát dolgozna,akkor megérteném.Szerinted értelmes döntés volt külön lenni?

Csakis magadat okolhatod.

Az meg a fő poén,hogy elhitted,hogy a férjed pont rózsaszín fogkefét használ.Ne csodálkozz,ha le leszel cserélve egy önálló és értelmes nőre.

2013. ápr. 3. 18:04
 28/29 anonim ***** válasza:
74%
megkérdezhetem, hogy kinek az ötlete volt ez az elköltözés?
2013. ápr. 4. 10:56
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
mi lett az ügy folytatása?
2014. febr. 25. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!