Mire gondolnál, ha egy ismeretlen telefont találnál a párodnál, ami jelszóval védett?
Párom délutános a héten. Mikor elment, itthon hagyta a hátizsákját amit vinni szokott magával. Gondoltam felhívom, hogyha valami fontosat hagyott itthon akkor beviszem neki a munkahelyére. Azt mondta ne nyúljak hozzá, nincs benne semmi fontos.
Később fura hang szűrődött ki a táskából,mint amikor rezeg egy telefon. Belenéztem, megtaláltam a telefont. Nem az a telefon volt, ami van neki. Vagyis ez is az övé lehet, de ez egy másik. "Csaj 1" kereste. Jelszóval levédette a billentyűzárat, de annyit láttam, hogy több sms-e is jött, plusz a nem fogadott hívás.
Később "Csaj 3" is rácsörgött.
Nemrég küldött egy smst a párom, hogy nem ér haza időben (7-negyed8), mert dolga van, ne aggódjak, kb 1-1,5 órát tuti késik.
"Csaj 3"-mal közben sikerült beszélnem, azt mondta ő nem ismeri a férjemet, hanem egy másik férfi nevet mondott, hogy őt keresi. Azt mondta, úgy néz ki félrekapcsolt a vonal, elnézést kért majd letette.
Szerintetek mire gondoljak? Nekem az az első gondolatom, hogy szeretője van!! Illetve szeretői :(
Kérdező, lehet most már mindegy, de én beszéltem volna a csajokkal"
"jaj, te vagy az a narancsbőrös seggű (és hasonló kedvességek, csak alamuszin), hát a Jani (vagy mit tudom én, amilyen nevet épp keresnek) már nem kíváncsi rád aranyom, mert engem szeret, rólad, sőt, rólatok (miért, csak nem azt gondoltad, egyedül vagy?) meg nem akar tudni többet, bla-bla-bla. Aztán hagynám, hogy előkerüljön a telefon - persze én soha nem is láttam!
Érted, jól megsértegetném mindet külön-külön, remélve hogy égni fog a vonal és mind az összes CSAJ kivágja, aztán megnézném a fejét, mikor elémkerül......! Csak leesik neki, kinek köszönheti!
Ha meg valamelyik haveré, akkor az is megérdemelte, de amúgy ki hinné el, szerintem ebben már sosem lehetsz biztos!
Végezetül pedig gondolj arra, hogy nagy spíler, és felmérte, hogy b...a meg, otthonhagytam a magán telit, sanszos, hogy lebuktam - te mit csinálnál? Mert én lehet eljátszanám, hogy nem is tudok semmiről, ne is keresem, nem is érdekel (főleg, ha azzal akarok előrukkolni, hogy az idióta haverom tette a táskámba), gyanús, hogy el is ment hazulról (ki tudja, mit intézett valójában!), azt a papírt magával is vihette.
Az a telefon valahogy odakerült, párkapcsolatban élő normális ember ilyet heccből, meg de fasza haver vagyok én címmel nem mer bevállani, az nem létezik!
Ilyet még nem is hallottam basszus, csaj1, csaj2, csaj3 .......
Azért mielőtt kivágod, kérdezd meg, hogy mikor kezelgette a csajokat, csak hogy tanulj is az esetből valamit.
Nekem egy dolog hihetetlen ebben: a "csaj".
Megcsalja a barátnőjét, van annyi "esze", hogy vegyen egy másik telefont, amit rejtve tart, de olyan néven menti el a csajokat, hogy Csaj 1, stb.? Miért kellett beírnia, hogy csaj? Nem evidens? Nem lett volna elég az 1-es, 2-es, 3-as szám?
Na és mi van akkor, ha lopta a telefont? És a haverjának akarja elpasszolni aprópénzért, vagy mielőtt meghirdeti fel akarja töretni a zárkódot hogy eladható legyen. De akkor megint csak hülye, 3 hónapra ki kellene vennie az akksit, mert különben a készüléket bemérhetik.
Bár lehet rászóltak h. vedd ki az akksit mert bemérik, aztán most nem találja és eszi a kefét.
Csaj 1, 2, 3? Lehet valami kuvapecérnek a telefonját lopta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!