Mire gondolnál, ha egy ismeretlen telefont találnál a párodnál, ami jelszóval védett?
Párom délutános a héten. Mikor elment, itthon hagyta a hátizsákját amit vinni szokott magával. Gondoltam felhívom, hogyha valami fontosat hagyott itthon akkor beviszem neki a munkahelyére. Azt mondta ne nyúljak hozzá, nincs benne semmi fontos.
Később fura hang szűrődött ki a táskából,mint amikor rezeg egy telefon. Belenéztem, megtaláltam a telefont. Nem az a telefon volt, ami van neki. Vagyis ez is az övé lehet, de ez egy másik. "Csaj 1" kereste. Jelszóval levédette a billentyűzárat, de annyit láttam, hogy több sms-e is jött, plusz a nem fogadott hívás.
Később "Csaj 3" is rácsörgött.
Nemrég küldött egy smst a párom, hogy nem ér haza időben (7-negyed8), mert dolga van, ne aggódjak, kb 1-1,5 órát tuti késik.
"Csaj 3"-mal közben sikerült beszélnem, azt mondta ő nem ismeri a férjemet, hanem egy másik férfi nevet mondott, hogy őt keresi. Azt mondta, úgy néz ki félrekapcsolt a vonal, elnézést kért majd letette.
Szerintetek mire gondoljak? Nekem az az első gondolatom, hogy szeretője van!! Illetve szeretői :(
Szerintem a pasi nem direkt hagyta otthon a telefonját meg a hátizsákját, és nem véletlenül mondta,hogy nincs semmi érdekes a zsákban.
Mindenesetre biztosan tudja, hogy a kérdező mit tud, mert szerintem azóta beszélt a csaj3-mal és az ismeretlen férfi is az ő haverja. Szóval lebukott. A telefon lemerült, szerintem nincs értelme tovább játszani. Én szembesíteném a helyzettel.
Egy dolog jutott még eszembe, vajon ki lehetne deríteni a szolgáltatóknál, hogy van-e másik száma a pasinak? Infót csak úgy biztosan nem adnak ki, de ha bemegy a kérdező, hogy szeretné befizetni a telefonszámlát xy névre, és két szám tartozik xy-hoz, csak megkérdezi az ügyintéző, hogy melyiket? Vagy azzal a szándékkal, hogy pénzt szeretne feltölteni xy kártyájára, csak megmondják, hogy ilyen néven nincs feltöltős telefon....stb. Vagy ilyennel hülyeség próbálkozni?
Na mi történt megtalálta a pasi az éjjeliszekrényen a telefont?
(Sütök popcornt ki kér? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!