Mire gondolnál, ha egy ismeretlen telefont találnál a párodnál, ami jelszóval védett?
Párom délutános a héten. Mikor elment, itthon hagyta a hátizsákját amit vinni szokott magával. Gondoltam felhívom, hogyha valami fontosat hagyott itthon akkor beviszem neki a munkahelyére. Azt mondta ne nyúljak hozzá, nincs benne semmi fontos.
Később fura hang szűrődött ki a táskából,mint amikor rezeg egy telefon. Belenéztem, megtaláltam a telefont. Nem az a telefon volt, ami van neki. Vagyis ez is az övé lehet, de ez egy másik. "Csaj 1" kereste. Jelszóval levédette a billentyűzárat, de annyit láttam, hogy több sms-e is jött, plusz a nem fogadott hívás.
Később "Csaj 3" is rácsörgött.
Nemrég küldött egy smst a párom, hogy nem ér haza időben (7-negyed8), mert dolga van, ne aggódjak, kb 1-1,5 órát tuti késik.
"Csaj 3"-mal közben sikerült beszélnem, azt mondta ő nem ismeri a férjemet, hanem egy másik férfi nevet mondott, hogy őt keresi. Azt mondta, úgy néz ki félrekapcsolt a vonal, elnézést kért majd letette.
Szerintetek mire gondoljak? Nekem az az első gondolatom, hogy szeretője van!! Illetve szeretői :(
Meglátta a telefont az éjjeli szekrényen. Azt mondta, hogy tudja hogy tudok mindent, és nincs értelme semmit tagadnia.
Kérdezte hogy van e olyan amit tudni szeretnék?
Mondtam hogy a miértje érdekelne...mit nem kapott meg tőlem ami miatt szeretőket tartott.
Megkérdezte van e remény arra hogy megbocsátok... Mondtam hogy egyelőre biztos nincs. Másnap összepakoltam, sos-be kivettem egy kis albérletet..
Azóta egyszer beszéltünk, annyit mondott, hogy a legrégebbi nővel több mint 10 hónapja csal... Nem tudta megmondani mi hiányzott a kapcsolatunkból, de már megbánta és nagyon szeret engem stb.
Holnap lecserélem a telefonszámomat is, hogy ne tudjon keresni. Nem tudja hol lakom, szerencsére.
De emailben folyamatosan "zaklat". :(
Nagyon sajnállak:(
De legalább bevallotta,mondjuk ez a tényeken nem változtat.Előbb-utóbb biztos lesz más.
Én is sajnálom Kérdező! Meglepett, amit írtál, mert az előző válaszokból úgy tünt, nyelni fogsz neki és nem mered ezt meglépni!
Szerencsére nem így történt, hidd el, találni fogsz olyat, akinek 100%-ban elég leszel te, bár tudom, hogy ez téged most nem vígasztal!
Fel a fejjel!
Nézzük a dolognak a jobb oldalát:
Lehetett volna az is hogy még évekig hazudik a szemedbe,és lejárat.De legalább kiderült.Sajnállak,sok sikert továbbra!:)
Gratulálok, karakán csaj vagy!
Ezt nem lehet megbocsájtani, mert ez nem egy "átlagos", "természetes" megcsalás volt, ez annál valami betegesebb, gusztustalanabb!
Aki annyira mélttaja a nőket, hogy csaj1, meg csaj x, attól igazán nem lehet mit várni.
(Legalább nem jött azzal, hogy azért nem írta a nevüket, mert nem jelentettek neki semmit :XD, bevallom én azt hittem, ezt fogja mondani.)
Fel a fejjel, ez az ember nem érdemel meg egy ilyen őszinte jellemet, mint te vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!