Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen barátnő az...

Szerintetek milyen barátnő az ilyen? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Megismerkedett egy gazdag pasival tavasszal és nyáron összeköltözött vele ,előtte egy olcsó albérletbe lakott amit én szereztem neki,

gyakran adtam neki munkát mert vállalkozó vagyok ,egyébként vendéglátozott.Gürizett ,élte az életét néha buliztunk de évek ota jó bnők voltunk.Régebben volt h nálam is lakott(ingyen)Most h elköltözött és üres a lakás csak annyit kértem tőle h a gyerekem ha hazajön külföldről akkor pár honapig hagy lakjon ott és ő abszolut beleegyezett sőt mondta h nem is kell csak a rezsit fizetni.Mivel már nyáron kiköltözött a pasihoz pár honapja szereztem neki albérlőt(abba a lakásba amit bérelt) h nem álljon üresen és ne kelljen a rezsit fizetnie.De most h felvitte az isten a dolgát kezdett megváltozni most már bérleti díjat akar kérni a lányomtól de mivel szová tettem neki h a szavát adta h csak a rezsit kell fizetni ezért ,meggondolta magát és visszakozott de most meg azt találta ki ah kipakolja a lakást teljesen (a holmijait hütö ,butor stb) inkább elviszi a pasijához a pincébe nehogy használja a lányom.

Szerintetek milyen ember az ilyen?????

2009. dec. 11. 15:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
szóra sem érdemes
2009. dec. 11. 15:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Még annyit h ez az albérlet egy másik barátnőmé aki külföldre költözött és itt áll a lakása üresen és én hoztam össze őket és nem bérleti dijat fizetett hanem felujitotta a lakást amit már le is lakott.De mivel nem lakik most ott azért még pénzt akar belőle csinálni.De miért a lányomtól???
2009. dec. 11. 15:57
 3/17 anonim ***** válasza:
16%
Aha! pasi miből gazdagodott meg?
2009. dec. 11. 15:59
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Én megszakítanám vele a "barátságomat". Ja, és jön még kutyára dér! Nyugi.
2009. dec. 11. 16:06
 5/17 A kérdező kommentje:

A pasi ? autókból.

Tudom h jön még kutyára dér, de olyan rossz látni h egy ember képes ilyenre.Igyekszem nem haragudni és intelligensen kezelni az ügyet de érzelmileg nem könnyű.

2009. dec. 11. 16:12
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha alapból normális lett vna,akkor a pénz nem változtatja így meg...ne sajnáld...szomorú,h olyan ember,aki megtapasztalta a nehéz dolgokat ilyenné válik.Tipikusan az,akinek addig jó a másik ember,amíg segít neki..Sok van ilyen...
2009. dec. 11. 16:16
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen NEM barátnő!
2009. dec. 11. 16:17
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem hogy miért tőle kérsz engedélyt a lakáshoz ha ő is csak egy albérlő volt benne. Miért nem beszéled meg a tulajjal, aki szintén a barátnőd. Egyébként tipikusan viselkedik, sajnos a legtöbb ember ilyen lesz ha jobban megy a sora. Elfelejti honnét jött.
2009. dec. 11. 16:24
 9/17 A kérdező kommentje:

Igen ,gondoltam h a következő lépés az lesz h a lakástulajt kérdezem meg az egészről de nem akartam megkerülni mert azt mondta h ő szól neki.

De végül is ha kipakolja a lakást akkor nem tud beköltözni a lányom ,pár honapra nem vesz az ember hütőt meg butort.

2009. dec. 11. 16:35
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos sokan elvesztik a fejüket, ha pénz szagot éreznek.

Mi újság azzal az ismerőssel, akié a lakás? nem lehetne vele elintézni ezt?

2009. dec. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!