Szerintetek milyen barátnő az ilyen? (folyt. Lent)
Megismerkedett egy gazdag pasival tavasszal és nyáron összeköltözött vele ,előtte egy olcsó albérletbe lakott amit én szereztem neki,
gyakran adtam neki munkát mert vállalkozó vagyok ,egyébként vendéglátozott.Gürizett ,élte az életét néha buliztunk de évek ota jó bnők voltunk.Régebben volt h nálam is lakott(ingyen)Most h elköltözött és üres a lakás csak annyit kértem tőle h a gyerekem ha hazajön külföldről akkor pár honapig hagy lakjon ott és ő abszolut beleegyezett sőt mondta h nem is kell csak a rezsit fizetni.Mivel már nyáron kiköltözött a pasihoz pár honapja szereztem neki albérlőt(abba a lakásba amit bérelt) h nem álljon üresen és ne kelljen a rezsit fizetnie.De most h felvitte az isten a dolgát kezdett megváltozni most már bérleti díjat akar kérni a lányomtól de mivel szová tettem neki h a szavát adta h csak a rezsit kell fizetni ezért ,meggondolta magát és visszakozott de most meg azt találta ki ah kipakolja a lakást teljesen (a holmijait hütö ,butor stb) inkább elviszi a pasijához a pincébe nehogy használja a lányom.
Szerintetek milyen ember az ilyen?????
A pasi ? autókból.
Tudom h jön még kutyára dér, de olyan rossz látni h egy ember képes ilyenre.Igyekszem nem haragudni és intelligensen kezelni az ügyet de érzelmileg nem könnyű.
Igen ,gondoltam h a következő lépés az lesz h a lakástulajt kérdezem meg az egészről de nem akartam megkerülni mert azt mondta h ő szól neki.
De végül is ha kipakolja a lakást akkor nem tud beköltözni a lányom ,pár honapra nem vesz az ember hütőt meg butort.
Sajnos sokan elvesztik a fejüket, ha pénz szagot éreznek.
Mi újság azzal az ismerőssel, akié a lakás? nem lehetne vele elintézni ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!