Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vezessem rá a férjemet a...

Hogy vezessem rá a férjemet a dolgokra?

Figyelt kérdés
Van egy 9 hónapos kislányunk. A férjem anyja hetekig elvan úgy, hogy nem jön át, pedig itt lakik tőlünk nem messze. Nem is az érdekel hogy nem jön, illetve az is érdekel, de az idegesít hogy a férjem ezt szó nélkül tűri. Pedig nincs másik gyereke és ezáltal csak ez az egy unokája. Ha néha átjön akkor is minek, mert beszélgetni nem lehet vele. Semmiről. Még egyszer sem kérdezte meg mennyit hízott a kicsi vagy hogy szopik-e még. Semmi nem érdekli. hogy vezessem rá a férjemet, hogy beszéljen az anyjával, mert ha én teszem abban nem lesz köszönet.
2009. dec. 11. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Egy férfit tapazstalatom szerint semmire nem lehet "rávezetni"!

Vagy megmondod neki kerek - perec, vagy sose érti meg!

Mondd meg neki, konkrétan:"Érd el, hogy mama hetente háromszor egy órára jöjjön át!" Ezt megérti.

Mit akarsz amúgy anyósoddal ennyiszer?

Lehet azért nem jön, mert nem tud veled miről beszélgetni. Őt mi érdekli?

2009. dec. 11. 16:11
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
itt csak az a lényeg, hogy a te akaratod teljesüljön
2009. dec. 11. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Hagyd békén.Ha meg odajárna és emelgetné a fedődet,meg dajkálná a gyerekedet és mindenbe beleszólna,akkor meg az lenne a bajod.Örülj,hogy nem teszi.
2009. dec. 11. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem:

"A férjem anyja hetekig elvan úgy, hogy nem jön át, pedig itt lakik tőlünk nem messze. Nem is az érdekel hogy nem jön..."

"Ha néha átjön akkor is minek..."

Akkor most jöjjön vagy ne?

2009. dec. 11. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi az hogy rávezetni? Talán KÉRDEZD MEG és válaszolni fog
2009. dec. 11. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy a kérdező anyukájával mi a helyzet, jár át vagy nem tud, de egy elöttem szóló feltette a kérdést hogy most mennyen vagy sem az anyós?Nekem van egy olyan érzésem hogy ő van a közelben,és szüksége lenne egy nagymama segítségére, ami igen is hogy jól jön!

Kérdezőnek:

Nálunk fordítva van,az én anyámlakik töllünk 5perce és nem jött, nem segítet! Elmult 2 hónapos a fiam amikor először látta!Ha kérdezek valamit a gyerek neveléssel, gondozással kapcsban azt mondja hogy nem tudja,pedig felnevelt engem is meg a tesómat is!

Nekem nem tette szóvá a párom, de nekem úgy tért ézhez anyám, hogy amikor babysittere volt szükségünk nem neki szoltunk hanem a legjobb barátnőm anyjának (pót anyám), és volt olyan hogy amikor ott volt és lett volna kérdésem,meg sem kérdeztem, hanem a jelenlétében felhívtama pótnagyit hogy mit csináljak!Akkor rájott hogy ő a nagymama és nem egy "idegennel" kéne ezeket a dolgokat intéznem!

Szóval ne a párodat "ba..gasd", hanem amikor ott az anyós éreztesd vele valahogy hogy neked is és a picurnak is szüksége van nagyira!

2009. dec. 11. 17:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van, inkább ne jöjjön!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 13. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!