Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vezessem rá a férjemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá a férjemet a rendszeres tisztálkodásra?

Figyelt kérdés

Már nagyon kellemetlen. Alapvetően jól öltözködik, deo+parfüm, de egyszerűen elhanyagolja magát.

Fogmosás elleni indok: durva a fogkefe. Felhajtottam az egész várost, mire találtam puha fogkefét, ami egy hónapja a csomagolásában hever a fürdőben.

Testszaga nincs, de zsírosodik a bőre úgy kell néha bekönyörögni a fürdőbe.

Egyszerűen már nem tudom kívánni sem.

Próbáltam nyíltan megbeszélni vele, de besértődött.

SOS!!!!!!!!!!

2010. dec. 5. 11:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

ezt nem hülyeségből mondom:

mond meg neki hogy vagy megfürdik minden nap, és tisztálkodik rendesen vagy otthagyod, nem is kell igaznak lennie ha rávezeted a lényegre

2010. dec. 5. 12:00
 2/23 A kérdező kommentje:

próbáltam. De már a szex sem megy mert...fujjjj

Próbáltam azt is, pont tegnap, hogy gyere zuhanyozzunk együtt, ígértem orális szexet a zuhany alatt, mondta hogy mindjárt, mire én levetkőztem elsasszéztam a fürdőbe, vártam vagy fél órát, meguntam, lezuhanyoztam, ő meg lefeküdt aludni. Mikor megkérdeztem mikor megy zuhanyozni, azt mondta majd inkább reggel. Természatesen nem volt.

2010. dec. 5. 12:07
 3/23 anonim ***** válasza:
fogd a cuccod és menj el
2010. dec. 5. 12:15
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó. És mióta csinálja ezt? Arról nem is beszélve, hogy ha véletlenül egyszer-kétszer lefeküdnél így vele, vagy orális szex stb., fertőzéseid lennének meg herpeszed. De ha nem is kerül erre sor, akkor is undorító lehet ilyen férj mellett élni és még téged is kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt. Ezt így mondd meg neki szerintem. Ha tudja, hogy undorodnak tőle, hátha erőt vesz magán és minden nap megfürdik és fogat mos. Nem hiszem, hogy egyáltalán nem lenne testszaga, vagy nem lehetne érezni, hogy büdös a szája.
2010. dec. 5. 12:15
 5/23 anonim ***** válasza:

Zsarold szexuálisan.

Ha ez sem jön be, vigyed el Pszichológushoz.

Mert lehet, hogy egy gyerekkori trauma miatt, fél a fürdéstől.

2010. dec. 5. 12:16
 6/23 anonim ***** válasza:
27%

"Zsarold szexuálisan"

Na menjél ám az anyádba!

Minden nő azt hiszi, ez az amivel meg lehet fogni a férfiakat. Na meg a hisztivel. A papucs férfiaknál ez sajnos működik is.

Én olyan szinten rúgom ki az ilyen csajt, aki megpróbál valamilyen módon zsarolni, hogy a taknyán csúszik hazáig.

2010. dec. 5. 12:21
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Jó téged nem lehet szexuálisan zsarolni, de egy büdös palit, aki bűzlik a múltheti bűz szagától, és ha ráadásul nincs is pénze prostikra, akkor lehet zsarolni szexuálisan, vagy mehet vissza maszturbálni.

Te meg egy gazember vagy, vered a nőket?

Akkor nem is vagy igazi férfi, mint ahogy írtad.

2010. dec. 5. 12:26
 8/23 anonim ***** válasza:
mondd meg neki kerek-perec, hogy így undorodsz tőle. ha még ennyit sem képes megtenni a kedvedért akkor nem is nagyon szeret, vagy éppen szeret de baj van a fejével.
2010. dec. 5. 12:28
 9/23 A kérdező kommentje:

Nem zsarolom mert undorító dolog!

Nem is hagyom el, mert szeretem mindezek ellenére, és jó apa is.

kb két hónapja durvult be ennyire, azelőtt sem volt éppen tisztaságmániás, de a heti négy-öt fürdés megvolt mindíg.

De könyörgöm, nekem is van időm és energiám tisztálkodni, pedig két hónapos a babám, kólikás, és négy emberre főzök mosok takaríok minden nap.

2010. dec. 5. 12:30
 10/23 anonim ***** válasza:

Hol írtam, hogy verem őket? Ne kombinálj, mert ez kiakaszt.

Nem szó szerint rúgom ki őket, hanem mondom neki, hogy akkor viszlát.

2010. dec. 5. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!